Varför ska vi använda oss av interimslösningar?

Att attrahera och rekrytera nya medarbetare är idag inte alltid det lättast med rådande kompetensbrist i många branscher. Många slåss om medarbetarna och för att attrahera dem till just ert företag gäller det att sticka ut.

Hur jobbar ni för att vara attraktiva som arbetsgivare?
Hur gör ni för att hitta rätt medarbetare som kan bidra till att klara av förändringarna vi utsätts för?
Vilka verktyg använder ni i era rekryteringsprocesser?

Detta är viktiga frågor att ställa sig. För att vara ett attraktivt företag på marknaden, som nya medarbetare vill söka sig till gäller det att ha en tydlig strategi. Är ni dessutom ett företag med ambitionen att växa är det allt viktigare.

I en tid av stora omställningar och hög osäkerhet är interimlösningen ett bra alternativ till att anställa. Ett interimsuppdrag innebär att ni tar in en konsult eller interimsledare under ett visst projekt eller en viss period, exempelvis för att täcka upp vid en sjukskrivning eller en föräldraledighet. I och med att vi idag lever i osäkra tider där vi inte riktigt vet vart marknaden kommer ta vägen kan detta vara en smart lösning, åtminstone till en början.

Låter en interimslösning som rätt väg för er?

Vi har många erfarna och kompetenta potentiella konsulter i vårt nätverk. Behöver ni hjälp att hitta någon till ert specifika uppdrag är ni mer än välkomna att höra av er till oss.

Tillbaka