Uppdragsansvarig till Svenska Skogsplantor i Kalmar

Uppdragsansvarig till Svenska Skogsplantor i Kalmar

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi är Sveriges ledande leverantör av skogsfröer, skogsplantor och skogsföryngringar och levererar ca 150 miljoner plantor varje år. Vi kännetecknas av högt kundfokus, hög utvecklingstakt, god lönsamhet och hög effektivitet. För att lyckas behöver vi jobba med drivna och kompetenta människor som är redo att ta ansvar – och som vill vara med oss och hjälpa oss att bli ledande inom hållbart skogsbruk. Svenska Skogsplantor är ett affärsområde inom Sveaskog. Läs mer på www.skogsplantor.se

Vill du jobba i ett gäng som har god sammanhållning, värderar varandras åsikter, och som vet att trivsel är grunden för att resultatet ska bli bra på jobbet? Sök då jobb som Uppdragsansvarig.

Om tjänsten som Uppdragsansvarig

Jobbet som uppdragsansvarig på Svenska Skogsplantor är en bred befattning och en roll med mycket frihet i. Då det är en del säsongsvariation så kan ditt fokus se lite olika ut.  Rollen innebär många kontakter både internt och externt. De interna kontakterna utgörs av såväl andra uppdragsansvariga men också med kundansvarig som säljer uppdrag och plantor inom området. De externa kontakterna utgörs bl a av såväl entreprenörer och kunder.

Du arbetar affärsmässigt och självständigt inom ramen för ditt uppdrag givetvis.  Du trivs med att skapa långsiktiga affärsrelationer där kunden känner Svenska Skogsplantor som en trygg, pålitlig och seriös leverantör som man gärna vill samarbeta med.

Placering för tjänsten är på plantskolan i Trekanten, Kalmar. Du rapporterar i din roll till Försäljningschefen.

Arbetsuppgifter

  • Skapa och underhålla marknadskunskaper inom RO Syd
  • Ajourhålla vår skogsvårdsportal samt affärssystemet Dynamics 365
  • Delta i kundmöten tillsammans med kundansvarig
  • Delta och hålla i kundaktiviteter såsom skogsdagar, utbildningar, mässor, etc
  • Genomföra kvalitetsuppföljningar i fält på produkter och tjänster
  • Hålla kontakter med våra entreprenörer och distributörer
  • Medverka i upphandling av entreprenörer till våra uppdrag
  • Medverka i försäljning av plantor och uppdrag

Vem är du?

Vi tror att du har en eftergymnasial skoglig utbildning eller motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att planera/leda eller utföra markberedning och plantering. Du är serviceinriktad och flexibel med en förståelse för kundfokus. Utbildning i eller erfarenheter av marknadsarbete är mycket meriterande.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet denna rekrytering!  Egenskaper som serviceinriktad, affärsmässig och strukturerad är viktiga i tjänsten som uppdragsansvarig. Du hanterar frihet under ansvar på ett bra sätt och förstår vikten av att hålla sig till tidplaner och regelverk. Våra värdeord, ansvar, mod och nyfikenhet speglar mycket vem vi söker.

 Kontakt

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Helena Fiedler på tel 070-591 90 33.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 3/1.

Ansök här

Tillbaka