Underhållstekniker till Suzuki Garphyttan

Underhållstekniker till Suzuki Garphyttan

Om tjänsten

Vi söker dig som vill vara en del av ett kompetent och öppet arbetslag som består av cirka 30 personer. Din roll är utmanande och du kommer att bidra till den fortsatta utvecklingen av Suzuki Garphyttans underhållsarbete. I rollen som Underhållstekniker kommer du att arbeta med direkta och indirekta aktiviteter för att Suzuki Garphyttan ska ha en så hög maskintillgänglighet som möjligt. Vidare kommer du att vara SuperUser i Suzuki Garphyttans nya underhållssystem, arbeta med inköp av reservdelar samt på längre sikt arbeta med mindre underhållsprojekt. Du kommer att arbeta dagtid och rapportera till Underhållschefen hos Suzuki Garphyttan.

Exempel på Arbetsuppgifter:

  • Ansvar för att driva TPM (Total productive maintenance) införandet på Site Garphyttan med fokus på operatörsunderhåll.
  • Ansvar för att driva mindre projekt
  • Delta aktivt i det systematiska miljö- och arbetsmiljöarbetet
  • SuperUser av underhållssystemet

Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse samt har minst något års erfarenhet av att arbeta inom liknande roller kopplat till underhåll inom tillverkningsindustrin. Vi ser det som meriterande om du har en teknisk utbildning från antingen Universitet eller yrkeshögskola. Det är önskvärt om du tidigare har arbetat med eltekniska frågor, men det är inget krav för tjänsten. Du som sökande bör ha god datorvana samt har erfarenhet av att arbeta i underhållssystem. Vidare ser vi att du har god teknisk och praktisk kompetens gällande produktionsutrustning samt behärskar det svenska och engelska språket.

Som person söker vi dig som är en noggrann, säkerhetsmedveten och ansvarstagande person som vill ta sitt nästa steg i karriären. Vi ser att du är en självgående person som ständigt vill utvecklas, både som person och inom underhåll.

Vilka är Suzuki Garphyttan?

På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.

Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Suzuki Garphyttan bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Vi har också ett försäljningskontor i Tyskland.

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision – Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss?

Kontakt

Suzuki Garphyttan samarbetar i denna rekrytering med Oak Consulting. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa någon av våra HR-konsulter Agnetha Paulsson, 073-059 31 91 eller David Dahlblom, 070-301 99 80. Då vi tillämpar ett löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24/10. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök här!

Tillbaka