Underhållsingenjör med inriktning Mekanik till Eurenco

Underhållsingenjör med inriktning Mekanik till Eurenco

EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen. Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 200 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Läs mer på www.eurenco.com

 UNDERHÅLLSINGENJÖR med inriktning MEKANIK

Vi söker nu en Underhållsingenjör med inriktning Mekanik till vår Tekniska avdelning

Som Underhållsingenjör Mekanik ingår du i den tekniska avdelningen som är en viktig stödfunktion för våra produktionsteam, både strategiskt och operativt.
I din roll fungerar du som specialist inom drift, underhåll och felsökning. Du planerar, prioriterar och samordnar underhållsarbetet. Alltid med säkerhet som en prioriterad fråga.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Beredning och genomförande av underhåll tillsammans med interna och externa resurser.
  • Arbeta med utveckling av vårt underhållsystem tillsammans med övriga i teamet.
  • Leda eller delta i mindre förbättringsprojekt.
  • Reservdelsförsörjning och reservdelsstrategier för nya och gamla anläggningar.
  • Ta fram underhållsplaner och metoder för UH samt implementera dem i vårt UH system.
  • Stödja investeringsprojekt i underhållsfrågor.
  • Arbeta med analyser avseende tillgänglighet, t.ex. rotorsaksanalys.

Du har en teknisk utbildning och erfarenhet av mekaniskt underhåll. Vidare förutsätter tjänsten goda datakunskaper och du bör ha erfarenhet av underhållssystem.

Du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och har mycket goda kunskaper inom underhållsarbete. Du blir en viktig kugge i att realisera våra visioner om vårt framtida underhåll.

Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda samt att du är van att arbeta i projekt.

För att trivas i rollen ser vi att du är tydlig och strukturerad, med ett stort engagemang och god kommunikativ förmåga. Som person är du analytisk och en strukturerad problemlösare och självklart är du serviceinriktad. Då tjänsten innehåller många kontaktytor internt och externt är det viktigt att skapa, bibehålla och utveckla goda relationer.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval, således kan tjänsten att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan idag, men senast 22/8!

Ansök här

Tillbaka