Underhållsingenjör till Eurenco

Vi söker nu en underhållsingenjör med inriktning Besiktning och Anläggningskontroll

EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen. Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 300 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Läs mer på www.eurenco.com

Underhållsingenjör med inriktning Besiktning och Anläggningskontroll


Vi söker nu en Underhållsingenjör med inriktning Besiktning och Kontroll av tryckbärande anordning till vår Tekniska avdelning.

Som Underhållsingenjör ingår du i den tekniska avdelningen som är en viktig stödfunktion för våra produktionsteam, både strategiskt och operativt.
I din roll fungerar du som specialist inom området tryckbärande anordning. Du planerar, prioriterar och samordnar så att våra program för externa besiktningar och det interna programmet för fortlöpande tillsyn fungerar. Du har ett omväxlande arbete med många kontaktytor. Alltid med säkerhet som en prioriterad fråga.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Övergripande ansvar för Eurencos tryckbärande anordningar
  • Sköta dokumentation och systemstöd (SAP) för att upprätthålla ovan
  • Planera, koordinera och genomföra besiktning med minsta påverkan på vår produktion
  • Du ska följa upp lagstiftningen inom området samt att utbilda i den internt
  • Leda arbetet med riskbedömningar och fortlöpande tillsyn
  • Upprätthålla företagets rutiner och instruktioner inom området
  • Att anmärkningar och reparationer utförs med rätt metod och dokumenteras på rätt sätt
  • Stödja investeringsprojekt avseende tryckbärande anordning
  • Övrigt arbete som Underhållsingenjör

Din profil

Du har en teknisk högskoleexamen eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet med inriktning mot mekanik. Du ska ha erfarenhet av besiktning och anläggningskontroll. Vidare kan du hantera Officepaketet samt har erfarenhet av underhållssystem och har du bakgrund som konstruktör är det meriterande, men vi ser också att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin samt av underhållsarbete och planering.

Förståelse för lagstiftningens syfte och funktion är ett måste för denna roll. Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda och du är van att arbeta i projekt.

För att trivas i rollen ser vi att du är tydlig, strukturerad och noggrann med ett stort engagemang och god kommunikativ förmåga. Som person är du förtroendeingivande, analytisk och är en strukturerad problemlösare – självklart är du också serviceinriktad.

Information 

Rekryteringsprocessen hanteras av Oak Consultant Group AB. Vid frågor kontaktar du rekryteringskonsult Helena Fiedler på 070-591 90 33 eller David Dahlblom på 070-301 99 80. 

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Oak Consultant Group AB men du kommer anställas direkt hos EURENCO. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag men senast 28/3. 

Läs mer och ansök här.

Tillbaka