Tekniker till Gränges Finspång

Tekniker till Gränges Finspång

Gränges är en ledande global leverantör av valsade aluminiumprodukter för värmeväxlarapplikationer och andra nischmarknader. Bolaget utvecklar, tillverkar och marknadsför avancerade material som ökar effektiviteten i kundens tillverkningsprocess och prestandan hos slutprodukterna. De geografiska marknader Gränges är verksamma inom är Europa, Asien och Amerika. Gränges Finspång har cirka 500 anställda men organisationen har totalt 2 400 anställda. Gränges är börsnoterat på NASDAQ och har en nettoomsättning på 13 miljarder SEK.

Senior Tekniker till Gränges Finspång

I rollen som Senior tekniker/specialist kommer du att ingå i vår IT-organisation bestående av 10 kompetenta medarbetare. Du kommer ingå i flera spännande projekt, både som projektledare och som projektmedlem. Vi har flera spännande satsningar på gång och du kommer att vara ett viktigt nav för att få tekniken och människorna att samspela. Du kommer att bidra med din förståelse och erfarenhet från säkerhetsrelaterat arbete i OT-miljö!

Arbetsuppgifter

Vi ser att du har mångårig erfarenhet inom följande teknikområden;

  • Azure server plattform
  • Oracle och MS SQL
  • Client Management Intune/SCCM
  • AD/DNS/DHCP/GPO
  • Data management (arkitektur, flow, lakes etc)
  • Nätverk/LAN

Vi ser också att du har mångårig erfarenhet och kunskap av;

  • Projektledning Infra, dvs kunna driva mindre och mellanstora projekt där många parter ingår,  exempelvis externa specialister, intern IT, global IT samt medarbetare från verksamheten
  • Utvecklingserfarenhet, dvs kunna omsätta utvecklingsaktiviteter från utvecklare in i teknisk lösning
  • ITIL

Vem är du?

Du har jobbat i en liknande roll, gärna i ett globalt företag och hunnit skaffa dig en hel del kunskaper och erfarenheter. Har du jobbat nära kollegor som är kompetenta inom automatiserade system är det meriterande.

Som person är du trygg i dig själv och i din kompetens. Du kombinerar både den tekniska förståelsen och intresset med ett verksamhetsintresse. Eftersom du ofta blir en brygga mellan IT och verksamheten är det väldigt viktigt att du är inlyssnande och samarbetsvillig för att sedan kunna rådgiva organisationen om bästa tekniska lösningarna utan att bli för detaljerad. Du trivs med att jobba mot uppsatta deadlines och mål tillsammans med kollegor och ibland externa leverantörer.

Viktigt är att du både pratar och skriver svenska och engelska obehindrat då rollen innebär mycket kontakter.

Visst vill du bli en del av Gränges Finspång? 

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Gränges Finspång tillsammans med Oak Consulting. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till någon av deras konsulter, Helena Fiedler tel: 070-591 90 33 alternativt David Dahlblom på tel: 070-301 99 80. Ansök idag men senast 20/11!

Ansök här

Tillbaka