Säljare till Nethouse

Nethouse söker nu en säljare som ska starta upp deras säljorganisation.

Vill du vara med på en resa i Nethouse nya säljteam? Nu söker vi ännu en säljare som, tillsammans med oss vill vara med och utveckla Nethouse säljorganisation. Du får vara med och utveckla våra befintliga kunder men också etablera nya kunder och affärer. Är du en lagspelare med förmågan att självständigt komma till avslut? Har du flera års erfarenhet av tjänsteförsäljning och ett stort teknikintresse? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder dig 

En unik möjlighet att vara med på en resa att starta upp vår säljorganisation. Vi söker dig som tillsammans med organisationen kan bygga en stark försäljning hos både nya och befintliga kunder. Du kommer att ingå i ett nytt team av säljare och säljchef. Du kommer att jobba nära vår affärsutvecklare, konsultchefer och kundansvariga.

Hos oss på Nethouse får du förutom en utmanande och stimulerande roll också engagerade och kompetenta kollegor som gärna gör roliga aktiviteter tillsammans.

Om rollen

Som säljare hos oss på Nethouse arbetar du framför allt i början av säljprocessen i mötet med våra kunder. Du är motorn i vår försäljning och den som hittar och möjliggör nya kundmöten och affärer. I din säljroll arbetar du proaktivt, affärsmässigt och på ett engagerat sätt där du bearbetar både befintliga och nya kunder. I rollen ingår kundbesöksbokning, kundmöten, företags- och tjänstepresentationer, offertskrivning samt upprättande av avtal.

Nethouse jobbar med stora och medelstora organisationer främst i Sverige men också internationellt. Vi möter våra kunder där de befinner sig i sin digitaliseringsresa. Ibland säljer vi färdiga tjänster, ibland finns inte de färdiga lösningarna på plats därför är din förmåga att se och lyssna in kundens behov avgörande för att lyckas i din roll. Då vi finns på flera orter behöver du finnas nära hela organisationen och kontinuerligt besöka alla våra kontor för att stötta i försäljningen.

Vem är du? 

För att lyckas i rollen som säljare hos oss har du en stor egen drivkraft och en stor uthållighet i din kundbearbetning. Du arbetar strukturerat och driver säljprocessen framåt samtidigt som du också arbetar nära leveransorganisationen och är lyhörd för deras kompetens och behov.

Som person är du modig, uthållig och envis. Du är en duktig förhandlare och är van att arbeta självständigt. Du möter våra kunder och medarbetare som genomsyras av våra värderingar genom högt engagemang, stor kompetens, ödmjukhet och lönsamhet.

Du har jobbat med tjänsteförsäljning i 3–5 år. Har du erfarenhet av tjänsteförsäljning inom IT-branschen är det meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för teknik och det värde som digitalisering och våra tjänster skapar hos våra kunder och i samhället.

Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska samt engelska samt en mycket god social förmåga där du skapar och bygger relationer.

B-körkort är ett krav.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi på Nethouse med Oak Consulting. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till:

Mail: maria.roseen@oakconsulting.se Telefon: 070-259 05 07

Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2021. 

Fakta om Nethouse 

Vi är IT-konsulter som arbetar med affärskritiska lösningar. Vår målsättning är att vara bäst på att sätta IT-teknik i rätt sammanhang och att genomföra värdeskapande förändringar hos våra kunder.

Vi gör det tillsammans och har riktigt roligt längs vägen! Vi har verksamma i hela Sverige och har kontor i Borlänge, Linköping, Karlskoga och Örebro med cirka 150 anställda. Våra konsulter verkar inom Systemutveckling, IT-infrastruktur och Affärs- och verksamhetsutveckling. Vårt sätt att arbeta och bemöta medarbetare och kunder genomsyras av våra fyra kärnvärden; engagemang, kompetens, ödmjukhet och lönsamhet. 

Vill du jobba i ett bolag som tänker nytt, skapar förutsättningar för utveckling, drivs framåt av sina fantastiska medarbetare och där skratt på jobbet uppmuntras? Då ska du söka jobb hos oss. Nu vill vi bli fler och hoppas att just du är redo att bli en Nethousare! 

Ansök här!

Tillbaka