Innesäljare till Robust Ståldörrar AB

Robust AB ingår sedan i maj 2019 Novofermkoncernen. Novoferm är en av Europas största leverantörer av dörrar och entréer. Tillsammans med Novoferm bygger vi en stabil och trygg grund att växa från i Skandinavien.

Robust AB tillverkar och säljer säkerhetsdörrar och branddörrar för kontor, bostäder och industri. I fabriken i Nykroppa har det under drygt 40 år utvecklats och producerats mer än 500 000 säkerhets- och branddörrar. Vi är välkända för vår höga kvalitet och branschens snabbaste leveranser till stora och små objekt. Våra portar, glasade dörrar och övriga produkter tillverkas i våra egenägda fabriker i främst Tyskland men även övriga Europa. I Örebro har vi nyligen öppnat ett säljkontor och vår ambition är att växa och ta marknadsandelar!

Innesäljare till Robust/Novoferm

Som innesäljare kommer du att vara en mycket viktig del i vår säljorganisation där du tillsammans med utesäljare hjälps åt genom hela affärsprocessen.

Du ingår i vår säljorganisation som består av ca 12 medarbetare och du rapporterar till Marknads- och Försäljningschefen. Du utgår från vårt kontor i Örebro.

Dina dagar är omväxlande och innehåller många kontakter både internt och externt.

Dina vanligaste arbetsuppgifter är:

  • Offertarbete – både att skriva, sälja in och följa upp lämnade offert
  • Orderberedning
  • Mycket guidning av kunderna via både telefon, mail och Teams
  • Stödja utesäljarna i olika frågor

Vi arbetar i affärssystemet Monitor vilket kommer att vara en god vän till dig!

Erbjudandet

Vår tillväxtresa med finansiellt starka ägare och en utökad produktportfölj på en breddad marknad är spännande, utmanande och utvecklande.

Satsningen på företaget är långsiktig och tydlig och inom verksamheten pågår flera utvecklings- och investeringsprojekt. Vi erbjuder dig möjligheten att representera ett starkt och kvalitativt varumärke samt att utveckla affärerna.

Vem är du?

Vi ser att din bakgrund kan vara lite varierande men meriterande är om du jobbat i liknande tjänst tidigare, har ett tekniskt intresse och en god datavana. Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Stor vikt i denna rekrytering kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Du brinner verkligen för att ge kunderna tänkbara service och ge kvalificerad rådgivning i deras köpprocess. Självklart älskar du när det blir en win-win affär!

För att passa in i vårt team och också kunna göra ett bra jobb innebär det att du har ett naturligt kundfokus, en positiv attityd och en god samarbetsförmåga. Att vara strukturerad och ansvarsfull är också viktigt i din vardag där tempot ofta är högt. Förmågan att kunna prioritera kommer också att vara viktigt!

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Robust Ståldörrar tillsammans med Oak Consulting. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till någon av deras konsulter, Helena Fiedler tel: 070-591 90 33 alternativt David Dahlblom på tel: 070-301 99 80. Ansök idag men senast 19/12!

Läs mer och ansök här.

Tillbaka