Researcher till Oak Consulting

Researcher till Oak Consulting. 
Gillar du att jobba med människor och företag? Tycker du att det är spännande att ta kontakt med för dig okända människor?

Gillar du att jobba med människor och företag? Tycker du det är spännande att ta kontakt med för dig okända människor? Vill du bygga ett stort nätverk i MellanSverige? Då är det nog dig vi söker!

Vi kan rekrytering, personbedömning och vi kan search! Vi har en jättefin kundstock i hela MellanSverige och den kundstocken men också nya kunder vill vi hjälpa hitta sin framtida kompetens. Det är där du kommer in i bilden!

I takt med en ökad efterfrågan på olika kompetenser behöver vi se över hur vi jobbar med kompetensförsörjning till våra kunder. Att jobba med search är ett led i det arbetet och vi söker nu därför dig som vill jobba som researcher.

Vad gör man som researcher?

Som Researcher hos oss jobbar du tillsammans med erfarna projektledare inom vår grupp Kompetensförsörjning för att hitta efterfrågad kompetens. Vi jobbar efter en beprövad searchmetodik där såväl kund som kandidat är i fokus.

Jobbet som researcher innebär bland annat att bygga och driva nätverk av kandidater för både befintliga uppdrag men som också skall utgöra en pipeline för kommande rekryterings-, search- och interimsuppdrag. Ditt dagliga arbete består att kartlägga bolag och kandidater samt att ha kontakter med potentiella kandidater för att identifiera intresse för deras fortsatta karriär. Du kommer också att jobba med att identifiera nya kanaler för att nå potentiella kandidater.

Vi tror också att du kanske över tid när du hunnit bygga ett nätverk kan bli en uppskattad konsult hos våra kunder och ett värdefullt bollplank för kandidater i deras funderingar och strävan efter nästa drömjobb.

Din profil

För att trivas hos oss och i denna roll måste du vara en öppen, glad och energisk person. Du är orädd att ta kontakter och har ett starkt eget driv. För att ha koll på såväl kunder som kandidater krävs också en strukturerad förmåga. För oss är personligheten mycket viktigare än utbildning men vi ser att du har en gymnasieutbildning i grunden men gärna kompletterad med en eftergymnasial utbildning. Du måste ha lätt att uttrycka dig i svenska språket – både i tal och i skrift. Då vi jobbar med en del globala uppdrag är också kunskaper i engelska viktigt!

Om detta stämmer med dig då måste du väl ändå vilja bli vår nya kollega?

Kontakt

Tveka inte att ringa till vår VD Magnus Löwdahl eller någon av våra HR-konsulter: Helena Fiedler tel: 070- 591 90 33, Maria Roseen tel: 070- 259 05 07 eller David Dahlblom tel: 070-301 99 80!

Ansök här

Tillbaka