Redovisningsekonom med lönekompetens till OBK Sverige AB

Redovisningsekonom med lönekompetens till OBK Sverige AB

Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en redovisningsekonom.

Är du ekonomen som vill vara med där det händer och utvecklas tillsammans med oss?

OBK-koncernen präglas av stark tillväxt, utveckling och förändring med korta beslutsvägar. Vill du bli en del av ett trevligt gäng med stark lagkänsla?

Då är det dig vi söker!

Om rollen

I rollen som redovisningsekonom på OBK får du arbeta med hela ekonomiprocessen. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett team med ytterligare två ekonomer där ni tillsammans sköter redovisning och löner för koncernens olika bolag. Samtliga bolag är verksamma i Sverige.

Ekonomiavdelningen präglas av öppenhet och samarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leverantörs- och kundreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Projektredovisning
  • Löpande bokföring
  • Månadsavstämningar
  • Momsredovisning
  • Löner, både tjänstemannalöner och ackordslöner
  • Arbetsgivardeklarationer

Kvalifikationer & erfarenhet

Du är utbildad ekonom och har några års erfarenhet av liknande roll som beskrivs ovan. Vi ser med fördel att du tidigare hanterat flera bolag med olika upplägg i sin redovisning parallellt. Vi arbetar i ekonomi- och lönesystemet Briljant.

Vem är du

För att trivas i rollen som ekonom hos oss tror vi att du är prestigelös, kommunikativ, har lätt att samarbeta och har en naturligt positiv inställning. Du är noggrann, strukturerad och tycker om att ta ansvar för ditt arbete. Du trivs med och har förmågan att arbeta självständigt och ta hand om hela ekonomiprocessen. I rollen kommer du vara i kontakt med både interna och externa intressenter, varför det är viktigt med god kommunikation och samarbetsförmåga för att nå bästa resultat. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Företagsbeskrivning

OBK-koncernen utför alla typer av entreprenader inom bygg, anläggning och industri. Vårt arbete kännetecknas av bred erfarenhet, hög kompetens och ett starkt kundfokus i alla uppdrag. Vi har stor förståelse för kundens behov och krav, vi anpassar därför våra projekt därefter. Huvudfokus är kundnöjdhet och kvalité. OBK-koncernen har idag ca 90 anställda och har huvudkontor i Örebro. Läs mer på obksverige.se

Ansökan

Låter det intressant för dig?

I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. Vid frågor, kontakta Maria Roseen HRkonsult, tel:070–259 05 07 eller Marie Malmberg, HRkonsult, tel: 070- 913 65 96

Välkommen med dina frågor och ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 24 oktober.

Ansök här

Tillbaka