Produktionsledare till Tida Byggpartner

Produktionsledare till Tida Byggpartner

Vilka är Tida Byggpartner?

Tida Byggpartner grundades hösten 2019 och har på två år utvecklats från att vara 5 ägare till att idag bestå utav 16 kompetensdrivna och glädjefyllda medarbetare. Vår affärsidé bygger på att vi genomför projekt åt våra kunder genom att för kundens räkning samordna entreprenader så det blir en helhet som motsvarar kundens målbild. Ett annat sätt att säga det är att kunden handlar upp projektet på en delad entreprenad. I dagsläget har vi 7 pågående projekt och vi befinner oss i uppstartsfas utav Kvarteret Fåfängan samt OP2 – Örebro Entré. Vi är inne på en spännande framtidsresa och nu har du chansen att bli en i gänget hos oss!

Som medarbetare på Tida Byggpartner kan du räkna med att vara involverad, inkluderad och uppskattad. Vi drivs utav att skapa mervärde för både våra medarbetare och samarbetspartners, tillsammans är vi lite annorlunda, lite bättre! Hos Tida blir alla medarbetare sedda och vi jobbar aktivt med vår värdegrund. Vi strävar efter att alla på bolaget ska kunna bidra med sin erfarenhet och kunskap, detta är en plats för människor att växa. Vill du läsa mer om Tida och våra spännande projekt vi har i gång? Gå in på Www.Tidabyggpartner.se!

Om tjänsten

Rollen som Produktionsledare hos Tida Byggpartner är en tjänst med stor frihet där du kommer att vara en viktig pusselbit i att skapa en kvalitativ och kostnadseffektiv produktion, för att säkerställa bästa möjliga leverans till våra kunder. Som Produktionsledare kommer du att ha ett strategiskt och operativt ansvar för den sammantagna produktionen, samt Bas-U i projektet. Du leder entreprenaden och samordnar arbetet ute på projektet för att kunna följa utsatt tidplan. Produktionsledaren på Tida har ansvar för att den tillhörande administrationen, förändringsarbeten samt budgetansvar för produktionen.

Exempel på ansvarsområden:

  • Upprätta arbetsflödes principer/logistik som ökar hastigheten och effektiviteten utan att äventyra produktionssäkerheten eller integriteten
  • Göra beräkningar av produktionen – sträva efter att minska kostnaderna och öka produktiviteten över alla produktionens faser
  • Säkerställa att all produktionspersonal följer branschstandardens arbetsmiljö- och säkerhetsriktlinjer
  • Utveckling och förbättringar av processer och rutiner i produktionen
  • Erfarenhetsåterföring av produktionen

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta i en ledande roll som ger dig ett stort ansvar att påverka i både produktion och utförande. Som person är du en naturligt positiv ledare, kreativ och löser problem med ett öppet sinne och nytänkande tillvägagångssätt. Du som söker har ca 4-6 års erfarenhet utav liknande arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vi ser att du har akademisk utbildning inom relevant ämne och har en god datorvana.

Kontakt

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 alternativt David Dahlblom HR-konsult på tel. 070-301 99 80. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lina Gorgis tel. 076 – 117 44 00.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 28/2. Urvalet i den här tjänsten sker löpande så rekryteringen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här

Tillbaka