PR-Konsult till Four PR

PR-Konsult till Four PR

Four PR är en modern, samhällsbyggande PR-byrå som startades 2010 och som nu har kontor i Örebro, Stockholm och Karlstad. Vi vill få fler företag och organisationer att upptäcka sin roll i och sitt bidrag till samhället, och vi hjälper våra kunder att utveckla den. Kommunikation och PR är verktygen för att ta varumärken, företag och organisationer dit de vill. Oavsett om hjälpen består av strategi, coachning eller fotarbete hjälper Four PR till att uppnå satta affärs- och kommunikationsmål. Du läser mer om bolaget på www.fourpr.se

PR-Konsult till Four PR

Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare en PR-konsult till vårt kontor i centrala Örebro.

Din roll

Rollen innebär att du jobbar som projektledare med kundansvar inom olika kunduppdrag. Våra kunder återfinns både inom det privata näringslivet och inom olika typer av intressedrivna organisationer samt offentlig sektor. Vi jobbar både med svenska och internationella företag, framför allt inom B2B.

Dina dagliga arbetsuppgifter innehåller:

  • Research och bakgrundsinformation
  • Omvärldsbevakning och nyhetsvärdering
  • Deltagande i kundmöten där du föreslår idéer och aktiviteter
  • Säkerställande av leverans och tidplan mot kund
  • Textproduktion

Ansvar för att skapa pressmeddelande och ha kontakter med olika medier och journalister är ett annat viktigt inslag i ditt arbete. Du ansvarar också för nykundsbearbetning samt merförsäljning på befintliga kunder utifrån behov.

För att kunna bistå våra kunder på bästa sätt är det viktigt att du har intresse för att sätta sig in i kundernas verksamhet men också att förstå hur förändringar i omvärlden påverkar dessa. Det innebär att du och vi noggrant följer vad som händer i världen.

Vad erbjuder vi?

Four PR erbjuder dig att bli en del i ett gäng som trivs att arbeta ihop. Vi har högt i tak och värdesätter att du som medarbetare har ideér på hur du själv kan utvecklas men också hur vi som bolag kan utvecklas. FourPR arbetar i högt tempo med många som ställer krav på oss, men sätter högt värde på balans mellan arbete och fritid. Vi har också avsatt tid dagligen för interna utvecklingsinsatser. Vi sitter i moderna, nyrenoverade lokaler mitt i centrala Örebro som vi tror stimulerar till kreativt tänkande och god gemenskap. Du kommer också ha kollegor i Stockholm som du kommer jobba nära.

Vem är du?

Du har en relevant akademisk utbildning (inom exempelvis media- och kommunikationsvetenskap) och vi tror du har hunnit arbeta några år med operativt och till viss del även strategiskt kommunikationsarbete efter din examen. Vi tror att du nu börjar känna dig trygg i din kompetens och lite varm i kläderna och känner dig redo att ta nästa steg i din utveckling, där en roll som konsult lockar. Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba med Adobe Creative Suite, och självklart är du en van användare av MS Office. Eftersom en del av våra kunder är internationella förutsätter vi att du pratar och skriver engelska obehindrat. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Att du är en person som vi tror kan trivas och utvecklas med oss kommer vara oerhört viktigt när vi nu rekryterar vår nya kollega. Vi ser framför oss att du är en självständig person som stimuleras av att jobba nära våra kunder och bistår dem i det strategiska och operativa kommunikationsarbetet. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift – att skriva är en viktig del i tjänsten även om den också har inslag som kräver både grafiskt kunnande men framför allt intresse. Att kunna förstå hur vår omvärld påverkar våra kundföretag är oerhört centralt i rollen. Du bör också ha självförtroendet att kunna rådgiva kunden utifrån din kunskap och expertis inom området.

En annan viktig del hos oss är att vi försöker leva vårt EKG och ser givetvis att även du delar dessa värderingar:

  • Engagemang – dels för att utveckla våra kunder, men lika mycket för att utveckla Four PR och dig själv
  • Kreativitet – vårt yrke är kreativt men vi för vi läser också in att vara lösningsorienterad och flexibel, både internt och externt
  • Glädje – det ska vara kul att jobba hos och med oss. Vi känner och visar stolthet över vårt eget, våra kollegors och våra kunders arbete och både gläds åt, stöttar och hjälper varandra

Vi samarbetar i denna rekrytering med Oak Consulting. Har du frågor eller funderingar om tjänsten – tveka inte att ringa HR-konsult Helena Fiedler, 070-591 90 33 alt HR-konsult Maria Roseen, 070-259 05 07. Du är också välkommen att höra av dig till Fredrik Stengarn, 073-523 23 32, delägare och PR-konsult på Four PR, om du har några frågor kring jobbet som PR-konsult.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 23 januari.

Ansök här

Tillbaka