Platschef till NA-Bygg

Na-Bygg söker en Platschef med höga ambitioner med en passion för att prestera och leverera.

Nu söker vi dig som har höga ambitioner med en passion för att prestera och leverera. Är du handlingskraftig och drivs av att ha ett stort ansvar för såväl anställda som för att leda och fördela arbete? Då har vi en roll för dig. NA-Bygg söker nu en platschef i en viktig och central roll där du är med och både tar ansvar samt påverkar resultat och utfall.

Om NA-Bygg

Affärsidén för NA-Bygg är att vara det lokala företaget som genomför byggprojekt i samverkan med professionella kunder som delar bolagets värderingar:  Engagemang, Långsiktighet och Tillit – värderingar som genomsyrar hela organisationen!

Idag har bolaget ca 70 medarbetare. Målsättningen är att omsätta 500 miljoner SEK år 2022 – därför behöver vi dig som kommer att vara en viktig spelare för att nå våra mål!

Om tjänsten

I din roll som platschef hos NA-Bygg ansvarar du över projektens genomförande från uppstart till slutförande. Du leder och fördelar arbetet för både dig och dina kollegor, du säkerställer att ni tillsammans arbetar efter ställda mål ur ett såväl ekonomiskt, kvalitetsmässigt som arbetsmiljömässigt perspektiv.

I dina projekt har du ett tätt samarbete med underställd arbetsledare, men även stöd från projektingenjörer och projektledare. Du rapporterar till projektledare. Som platschef driver samt initierar du till verksamhetsutveckling i dina projekt. Dessutom är du en viktig del i de anställdas fortsatta utveckling.

Din profil

För att trivas i rollen som Platschef hos NA-Bygg ser vi att du delar våra värderingar; engagemang, långsiktighet och tillit. Du som söker har en byggteknisk examen eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Vi ser det som meriterande, men ej som ett krav, ifall du har cirka fyra års arbetserfarenhet från byggbranschen i en liknande roll, med god kännedom om byggbranschen

 Vi tror du är en stark lagspelare som trivs i en ledande roll med ambitionen att bidra till utveckling för såväl dig själv, dina kollegor som för företaget. Som person är du ordningsam och strukturerad. Du har ett stort intresse för att säkerställa att regler och rutiner efterlevs.

Du har god förståelse för ekonomi där du har en god planeringsförmåga, dessutom är du väl insatt i frågor rörande arbetsmiljö och säkerhet samt produktionstekniska lösningar. Då du som platschef har ett stort ansvar över projektens utfall förväntar vi oss att du är nyfiken och nytänkande.

Vi ser att du som platschef har en god social kompetens, där du är angelägen om att skapa och upprätthålla goda samt långvariga relationer på ett såväl internt som externt plan. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra HR konsulter:
Helena Fiedler på telefon 070-591 90 33 eller mejl helena.fiedler@oakconsulting.se 
Sofia Fors på telefon 070-776 68 22 eller mejl sofia.fors@oakconsulting.se

Då urval sker löpande önskar vi få in din ansökan snarast, dock senast den 22/8.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Tillbaka