Operatörstekniker till Industriprodukter

Operatörstekniker till Industriprodukter.

Vilka är Industriprodukter?

Industriprodukter i Örebro AB är en välrenommerad leverantör som har tillverkning och försäljning av extruderad slang och vattenskuret gummi samt försäljning av slang, kopplingar, dämpare,  kilremmar och gummimattor till industrin och detaljhandeln. Företaget har sin bas i Örebro där lager, godshantering och tillverkning funnits sedan starten 1987.

Stimuleras du av att vara en del av en del av ett företag i utveckling? Gillar du att jobba i ett bolag med korta beslutsvägar och med stor påverkansmöjlighet? – Då söker vi dig!

Tjänsten

Tjänsten som Operatörstekniker hos Industriprodukter är en bred och operativ roll där du kommer att arbeta med utveckling och underhåll av vår produktionsutrustning men även, arbeta i produktionen. Arbetet med utveckling och underhåll kommer att ske relaterat till våra maskiner i produktionen. I rollen som Operatörstekniker kan det förekomma att man behöver arbeta obekväma arbetstider.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Arbeta i produktionen
  • Utveckla produktionsutrustningen
  • Mekaniskt underhåll av Industriprodukters maskiner

Vi söker dig som

Vi kommer lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering och vi ser framför oss en person med mycket energi och driv. Industriprodukter riktar sig till dig som söker ett arbete där du vill utvecklas och vara med och bidra till Industriprodukters framtida utveckling som företag. Som person ser vi att du är noggrann, flexibel och är initiativtagande. Rollen som Operatörstekniker är en bred roll vilket även kräver att du är flexibel, hjälpsam och att du gillar att arbeta i grupp. Vi ser det som mycket meriterande om du har elbehörighet.

Du som person ska ha ett tekniskt intresse och vi ser det som meriterande om du har en teknisk utbildning och truckkort, det är dock inget krav. Vidare behärskar du svenska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du är en aktiv person gillar att röra på dig i arbetet.

Kontakt

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Helena Fiedler på tel. 070-591 90 33 alternativt David Dahlblom HR-konsult på tel. 070-301 99 80.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 17/10. Urvalet i den här tjänsten sker löpande så rekryteringen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här

Tillbaka