Suzuki Garphyttan söker sommarvikarier som operatörer

Operatörer på Suzuki Garphyttan pratar med varandra i deras produktion.
Suzuki Garphyttan

Går du på universitetet/högskola och/eller vill arbeta i en utvecklande produktionsmiljö i sommar? Då kan du vara den vi söker!

Suzuki Garphyttan befinner sig just nu mitt i ett högtryck. Deras produkter är högt efterfrågade och de har stora möjligheter att säkra ytterligare marknadsandelar inför framtiden. Därför söker vi nu motiverade och engagerade sommarjobbare som kan hjälpa till att bidra till att deras produktion i Garphyttan rullar även under sommaren. Trivs ni tillsammans kan ett sommarjobb även öppna upp för något mer långvarigt. De erbjuder många intressanta tjänster både i Sverige och utomlands.

Vem söker vi?

Vi vänder oss framförallt till dig som läser på universitetet eller högskola men även till dig som är intresserad av att arbeta i produktionsmiljö. Med stort fokus på säkerhet har du lätt för att lära dig nya saker och har förmågan att snabbt sätta dig in i och följa rutiner. Vi ser gärna att du är en aktiv person med god fysik som dessutom har ett stort teknikintresse.

Som operatör i produktionen arbetar du med att på ett säkert sätt producera tråd med god kvalitet, produktivitet och leveransprecision. Du ansvarar för att alltid göra ditt bästa och för att samarbeta med kollegor i enlighet med vår vision och våra värderingar. Vidare tar du ett aktivt ansvar i arbetsmiljöarbetet genom att följa gällande skyddsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter.

Vi ser ett värde i att du som sommarvikarie har B-körkort och tillgång till egen bil för att du på ett enkelt sätt ska kunna ta dig ut till Suzuki Garphyttan. På Suzuki Garphyttan värdesätter de att du är student inom det tekniska området och har ett intresse av att återkomma som sommarvikarie under flera somrar.

Krav:

  • Du kan arbeta under veckorna 20–33
  • Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift
  • Kan arbeta skift (dygnets alla timmar)
  • Minst 18 år gammal

Meriterande:

  • Truckkort
  • Traverskort
  • Erfarenhet från processindustri
  • Erfarenhet från byggsektorn

Arbetstider

Anställningen som sommarvikarie är på heltid fördelat på skift former under dygnets alla timmar. Du kommer vara anställd under veckorna 20–33 med en veckas semester under V 30.

Övrig information

Platser: 40–45 st.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Suzuki Garphyttan med oss på Oak Consulting. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till någon av våra HR konsulter:

Sofia Fors 070-776 68 22
David Dahlblom 070-301 99 80
Marie Malmberg 070-913 65 96
Maria Roseen 070–259 05 07
Helena Fiedler 070-591 90 33

Då vi arbetar med ett löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 april. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Om Suzuki Garphyttan:

På Suzuki Garphyttan tillverkar de avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Deras arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och inte minst, deras 100 år av erfarenhet. Deras innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin. De har deras rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. De bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. De har också ett försäljningskontor i Tyskland. Deras värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur de arbetar, tänker och beter sig mot varandra och deras kunder, och de är djupt engagerade i deras vision – Together for A Better Tomorrow.

AnställningsformSommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeVecka 20
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar45
Sysselsättningsgrad12 veckor
OrtGarphyttan
LänÖrebro län
LandSverige
Referensnummer2021/16
KontaktSofia Fors, 070-7766822
Publicerat2021-03-10
Sista ansökningsdag2021-04-15

Ansök härTillbaka