Nu söker vi en Kvalitetsingenjör till Suzuki Garphyttan!

Nu söker vi en Kvalitetsingenjör till Suzuki Garphyttan!

Vi söker dig som vill arbeta i en utmanande roll med den fortsätta utvecklingen av Suzuki Garphyttans kvalitetsarbete. Du kommer att arbeta mot många av de stora kunderna inom fordonsindustrin vilket innebär ständigt höga kvalitetskrav och att följa en bransch som alltid ligger i framkant. Vi prioriterar vårt kvalitetsarbete och arbetar med ständiga förbättringar samt korrigerande åtgärder för att kontinuerligt utveckla våra processer.

På Suzuki Garphyttan arbetar du med omväxlande arbetsuppgifter och utmaningar. Här ges du utrymme att använda dina tekniska kunskaper för att se lösningar och att bidra till att Suzuki Garphyttan fortsätter vara en ledande aktör inom sina kundsegment.
 

I rollen som kvalitetsingenjör ingår du i en grupp som ska se till att vi lever upp till rådande IATF krav (även ISO9001) vilket innebär att du arbetar med kundreklamationer och interna kvalitetsproblem. Huvudsakliga arbetsuppgifter består av rotorsakanalys, åtgärdshantering, uppföljning och återkoppling. I jobbet ingår också att säkerställa kvalitet vid processförändringar, projektarbete, framtagning av kvalitetsdokumentation (som tex instruktioner och PPAP) samt förebyggande kvalitetsarbete.

Du kommer att delta vid revisoner samt agera internrevisor. Du fungerar även som back-up för andra funktioner inom kvalitetsavdelningen.

Kvalifikationer:

  • Högskoleingenjör eller civilingenjör med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens/erfarenhet
  • God kommunikationsförmåga i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • God samarbetsförmåga
  • Arbetslivserfarenhet som kvalitetsingenjör är meriterande
  • Six Sigma/Green Belt är meriterande
  • Tyska och ytterligare språk är meriterande
  • Erfarenhet av IATF/ISO9001 är meriterande

Om oss

På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.

Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Vi bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Suzuki har även ett försäljningskontor i Tyskland.

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision – Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss?

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning/vikariat fram till och med augusti 2022.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Suzuki Garphyttan med oss på Oak Consulting. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till någon av våra HR konsulter:

Sofia Fors:
Telefon 070-776 68 22 eller mejl sofia.fors@oakconsulting.se
Marie Malmberg:
Telefon 070-913 65 96 eller mejl marie.malmberg@oakconsulting.se Vi vill ha din ansökan via Varbi senast 22 augusti 2021

Ansök här!

Tillbaka