NA-Bygg söker Projektledare!

Är du en engagerad Projektledare och vill vara med på en spännande resa med NA-Bygg? Då hoppas vi att du söker tjänsten hos oss!

Är du en engagerad Projektledare och vill vara med på en spännande resa med NA-Bygg? Då hoppas vi att du söker tjänsten hos oss!

Om företaget

Affärsidén är att vara det lokala företaget som genomför byggprojekt i samverkan med professionella kunder som delar bolagets värderingar:  Engagemang, Långsiktighet och Tillit – värderingar som  genomsyrar hela organisationen!

Idag har bolaget ca 70 medarbetare. Målsättningen är att omsätta 500 miljoner SEK år 2022 – därför behöver vi dig som kommer att vara en viktig spelare för att nå våra mål!

Om tjänsten

Som Projektledare hos NA-Bygg kommer du att företräda NA-Bygg gentemot nya och befintliga kunder. Din roll är mångfacetterad och förutom att du har mycket kundkontakter har du också personalfrågor, inköp, ekonomi och arbetsmiljöfrågor på ditt bord. Du kommer ha stor påverkan på utvecklingsarbetet i bolaget och ingå i ledningsgruppen!

Inom ramen för kundansvaret handlar ditt arbete om att lämna anbud och teckna avtalshandlingar på projekt enligt fullmakt. Det är du som har det övergripande ekonomiska ansvaret för de projekt du driver. Rollen innebär också att du är delaktig i introduktion av ny personal och utveckling av medarbetare. Det är du som har medarbetar- och lönesamtal med ditt team.

Arbetsmiljöansvaret är givetvis en viktig del i ditt arbete och innebär bl a att du säkerställer att personalen följer gällande arbetsmiljöregler samt att du medverkar vid förebyggande arbetsmiljöarbete.

I din roll ingår även det övergripande ansvaret gällande miljöförfattningar och rutiner i KMA-systemet samt att du har inköpsansvar.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad byggingenjör eller likvärdig utbildning. Du har minst 4 års arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Du har tidigare erfarenhet från projektledning och har haft  ekonomiskt ansvar.

För att passa in i rollen som Projektledare på NA-bygg bör du givetvis drivas av samma värderingar; Engagemang, Långsiktighet och Tillit. Vi ser framför oss en ansvarstagande, jordnära och social person. Du är också prestigelös, strukturerad och sätter alltid kunden i fokus. Du trivs med att vara med och påverka och utveckla företaget som helhet.

Vi erbjuder dig en roll med stor möjlighet till att påverka såväl din egen vardag som bolaget som du arbetar för. Du blir en del i ett gäng med stark framåtanda men som också tycker att det är viktigt att växa utan att ge avkall på kvalité med våra kunder i fokus.

Kontakt

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Helena Fiedler på tel. 070-591 90 33 alternativt Sofia Fors HR-konsult på tel. 070-776 68 22.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 30/4.

Ansök här

Tillbaka