Mondi Örebro AB

SHE-coordinator till Mondi

Är du den som vill stötta organisationen med det systematiska arbetet för att följa och utveckla säkerheten, hälsan och arbetsmiljön i verksamheten? Brinner du för att skapa värde och gillar att koordinera, utveckla och driva förbättringar inom produktionen?

Då har vi en tjänst till dig som SHE-koordinator (Säkerhet, Hälsa & Miljö)!

Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. Vi har för avsikt att fortsätta vår utveckling och erbjuder dig att vara med på vår fortsatta resa.

Så, trivs du i en utvecklande miljö med stort fokus på säkerhet, hälsa, produktion och våra kunder. Då är det dig vi söker!

Välkommen att bli vår kollega!

Vi erbjuder

Ett arbete där du får fokusera på, inspirera och missionera frågor inom säkerhet, hälsa & miljö. Du stöttar vår lokala produktion i dessa frågor och arbetar tätt tillsammans med vår produktionschef och hans medarbetare. Du finns även med i vårt övergripande arbete kring SHE-frågorna och då även kopplat till vårt HK i Wien.

I rollen får du möjligheten att samarbeta med andra enheter inom Mondikoncernen genom te.x audits samt att delta i centrala SHE-forum, därför är det viktigt att du har möjlighet att göra några få resor/år.

I rollen som SHE-koordinator är du direkt underställd VD.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som SHE-koordinator ansvarar du bl a för företagets interna regler inom säkerhet och miljö. Du håller dig ajour kring den aktuella lagstiftningen, har en tät dialog med – och en hög närvaro i vår produktion.

Du följer även upp att arbetet utförs enligt angivna instruktioner och att det egna arbetet sker med hänsyn till företagets policys och regler i verksamhetssystemet samt att du driver den lokala Skyddskommittén.

Din profil

Vi söker dig som är en självständig, proaktiv och uthållig som person med erfarenhet inom SHE-området.

Som person är du kommunikativ och trivs med att föra dialog kring SHE-frågorna både inom den lokala produktionen men även tillsammans med HK i Wien. Du är innovativ och ser möjligheter i stället för problem. För dig är det självklart att samarbeta och du brinner för att leda, ta ansvar för och driva dessa frågor.

Du är van att använda svenska och engelska i både tal & skrift och du har relevant utbildning och erfarenhet inom området. Du har även utbildning inom arbetsmiljö- & produktionssäkerhetslagstiftning och systematiskt arbetsmiljöarbetet.

För oss är det är viktigt att du trivs i en verksamhet präglad av ett högt tempo i en föränderlig miljö med stort fokus på affären. Men också i en verksamhet där vi har roligt på jobbet.

Om företaget

Vi på Mondi Örebro AB är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Mondi är ett globalt företag, vi finns i mer än 30 länder med totalt 26000 anställda. I Örebro är vi drygt 100 medarbetare med tjänster inom produktion, utveckling, försäljning,

lager och logistik. Tack vare att Mondi är ett mångfacetterat och internationellt bolag finns möjligheter att utvecklas, både i Sverige och internationellt.

Vill du veta mer? http://www.mondigroup.com

Välkommen med din ansökan till Oak Consulting.se! Gärna så snart som möjligt, dock senast den 20 maj.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen på 0702-590 507.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök här

Tillbaka