Mondi Örebro AB

Business Controller

Vill du vara med på en spännande resa där du får ansvara för den interna redovisningen samtidigt som du har ett nära samarbete med verksamheten?

Då tycker vi du ska läsa vidare!

Du välkomnas in i en organisation som präglas av öppenhet och närhet. I rollen som Business controller arbetar du nära verksamheten i ständig dialog med bl. a. våra säljare.

Mondi Örebro AB är ett företag i ständig utveckling. Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. 

Dina arbetsuppgifter

Som Business Controller hos oss på Mondi arbetar du med att ansvara för, driva och fokusera på den interna redovisningen med analys- & uppföljningsarbete bl a kopplat till våra kunder, produkter och marginaler. Du arbetar med för- och efterkalkyler, bokslut och är ett nära stöd till våra säljare i prissättning och uppföljning, du kommer även vara ett stöd för vårt förbättringsarbete i vår produktion. Du har en nära dialog med kollegor på andra fabriker samt vårt huvudkontor i Wien.

I rollen får du möjlighet att vara med på vår utvecklingsresa och själv kunna påverka din framtida utveckling tillsammans med oss!

Resor kan förekomma i tjänsten.

Din profil 

Vi söker dig som har en naturligt kommunikativ ådra och trivs med att supporta och samarbeta med olika människor och avdelningar inom organisationen. Du har en mycket god analytisk förmåga och är intresserad av analysen i siffrorna men även helheten och affären. Som person gillar struktur, ordning och reda och har förmågan att självständigt lösa uppkomna problem. Du söker efter dina svar och trivs i en föränderlig miljö. Du vill medverka i förbättringsarbetet där du får vara del av att utveckla processer och rutiner och du delar alltid med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande och vågar ta för dig. Som person är du kommunikativ, prestigelös, har en hög social förmåga och har lätt att bygga nätverk.
Du bör också trivas med att själv driva din arbetsvardag framåt men ser även samarbete och att bidra till teamet som viktigt med en inställning att vara stödjande.

Du har akademisk utbildning inom ekonomi, goda datakunskaper i Office-paketet, Excel, PPT och van att jobba i affärssystem. Har du erfarenhet av SAP, ser vi det som meriterande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om företaget

Vi på Mondi Örebro AB är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet och vi är ca 110 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Tekniken gör oss effektiva, våra medarbetare gör oss smarta. Våra arbetsplatser är innovativa och moderna, med spetsteknologi och maskiner som hjälper oss att arbeta säkert och effektivt. Vi investerar inte bara i teknik för våra moderna produktionssystem, utan även i utbildning av våra medarbetare för att de ska kunna använda dem.

Människor och hur vi bemöter varandra spelar en viktig roll hos oss. Vår kultur och våra värderingar är kärnan i verksamheten. Med en nollvision när det gäller olyckor innebär det att var och en av oss tar ansvar för att vi alla återvänder hem oskadda – varje dag. En säker och trygg arbetsplats fri från olyckor – det är målsättningen som präglar Mondis arbete i samtliga led. Vill du veta mer? Mondijobs.se

Välkommen med din ansökan till Oak Consulting.se! Ansök här.

Gärna så snart som möjligt då vi läser ansökningar och bjuder in till intervju kontinuerligt, dock senast den 13 april.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till;

Maria Roseen:
070-2590507, maria.roseen@oakconsulting.se

David Dahlblom:
070-301 99 80, david.dahlblom@oakconsulting.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Tillbaka