Mondi Örebro AB

Mondi söker medarbetare till avdelningen Customer Service.

Mondi Örebro AB är ett företag i ständig utveckling. Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. 

Nu går en av våra medarbetare i pension och vi behöver rekrytera en ny stjärna. Så, trivs du i en föränderlig miljö och att ge god service? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare inom Customer Service får du ansvara för delar i vår orderkedja. Du skapar förutsättningar för en kundservice i världsklass genom att driva förfrågningarna framåt, skapar offerter och order, följer upp, kommunicerar till våra kunder samt för dialog kring eventuella reklamationer. Du kommer få möjligheten att vara delaktig i produktutveckling och till viss del involverad i prisförhandlingar. Du har dagligen kontakt med Mondis kunder och internt har du en tät dialog med kollegorna inom planering, försäljning, logistik och produktion.

Du kommunicerar främst via mail, telefon, men till viss del, även genom personliga besök tillsammans med våra säljare.

Du är en viktig spelare och brygga mellan Mondi och våra kunder ute i världen!

I rollen får du möjlighet att vara med på vår utvecklingsresa och själv kunna påverka din framtida utveckling tillsammans med oss!

Resor kan förekomma i tjänsten.

Din profil 

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete, har en naturligt administrativ läggning och vill skapa struktur, ordning och reda. Du har förmågan att självständigt lösa uppkomna problem, söka efter dina svar och trivs i en föränderlig miljö. Du vill medverka i förbättringsarbetet där du får vara del av att utveckla processer och rutiner. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor, har lätt att förstå flöden och samband. Du har en stark förmåga att analysera och dra slutsatser. 
Det är viktigt att du är intresserad av helheten och affären med målet att ständigt öka servicen till våra kunder. Du ser vikten av hög servicegrad till våra kunder likväl som till kollegor och andra verksamheter inom Mondi.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande och vågar ta för dig. Du är kommunikativ, har en hög social förmåga och har lätt att bygga nätverk.
Du bör också trivas med att själv driva din arbetsvardag framåt men ser även samarbete och att bidra till teamet som viktigt med en inställning att vara stödjande.

Du sätter service högt och tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har goda datakunskaper i Word och Excel och van att jobba i affärssystem. Har du erfarenhet av SAP, ser vi det som meriterande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du även ytterligare språkkunskaper, exempelvis finska, ser vi det som meriterande.

Har du utbildning och besitter erfarenhet från området Customer Service/Logistik/Ekonomi, ser vi det som mycket positivt.

Om företaget

Vi på Mondi Örebro AB är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Mondi är ett globalt företag, vi finns i mer än 30 länder med totalt 26000 anställda. I Örebro är vi drygt 100 medarbetare med tjänster inom produktion, utveckling, försäljning, lager och logistik. Inom produktion är det främst operatörer och ingenjörer. Tack vare att Mondi är ett mångfacetterat och internationellt bolag finns möjligheter att utvecklas, både i Sverige och internationellt. Vill du veta mer? https://www.mondigroup.com/en/home/

Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt, dock senast den 28 februari.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 0702-590507.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Läs mer och ansök här.

Tillbaka