Maskinförare till Mondi

Maskinförare till Mondi

Maskinförare till växande Mondi!

Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. Våra produkter är en del av en klimatsmart vardag och vi har för avsikt att fortsätta vår utveckling.

Vi har hög efterfrågan på våra produkter och behöver därför nyanställa. Vi söker nu 4 maskinförare till vår verksamhet i centrala Örebro. Är du är en positiv och engagerad person med tekniskt intresse? Då ser vi gärna att du är med på vår fortsatta resa!

Välkommen att bli vår kollega!

Vi erbjuder

Ett arbete där du har en omväxlande vardag i ett bolag där det händer mycket och är centralt beläget i Örebro. Kulturen präglas av en familjär anda med öppenhet och framåtanda. Du ingår i en internationell organisation men där besluten till mångt och mycket tas lokalt i Örebro. Att jobba på Mondi innebär också att du har stor påverkansmöjlighet och att du blir en viktig medarbetare i organisationen!

I rollen som maskinförare är du underställd Produktionsledare.

Dina arbetsuppgifter

Som maskinförare på Mondi har du ett omväxlande arbete där du roterar mellan att arbeta vid och med olika maskiner. Du ansvarar för en specifik maskin under aktuellt skift avseende drift, hygien och arbetsmiljö. Du utför provtagning och kvalitetskontroller vilket innebär att du måste vara uppdaterad på företagets kvalitets-, miljö- och arbetsmiljösystem. Felsökning är också ett vanligt inslag i din vardag och tillsammans med produktionsledaren utför ni de förändringar som ibland måste göras i produktionen.

Arbetsformen är 3-skift, dvs en vecka jobbar du förmiddag, nästa vecka eftermiddag för att vecka tre jobba natt.

Din profil

Vi söker dig som är en positiv person som trivs att både jobba självständigt och vara en del av ett team. Du är engagerad och gillar både en omväxlande vardag men också att vara en del i en föränderlig värld. Problemlösning stimuleras du av och försöker överlag se möjligheter i stället för problem och hinder. Vi vill också att du vill vara i en verksamhet där vi har roligt på jobbet.

Du har gymnasieutbildning och/eller erfarenhet från tillverkningsindustrin. Du pratar och skriver svenska obehindrat och är också van vid att använda dator som ditt dagliga verktyg. Vi värdesätter om du har god kännedom om produktkvalité samt process- och maskinkännedom.

Om företaget

Vi på Mondi Örebro AB är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Mondi är ett globalt företag, vi finns i mer än 30 länder med totalt 26000 anställda. I Örebro är vi drygt 100 medarbetare med tjänster inom produktion, utveckling, försäljning,lager och logistik. Tack vare att Mondi är ett mångfacetterat och internationellt bolag finns möjligheter att utvecklas, både i Sverige och internationellt.

Vill du veta mer? http://www.mondigroup.com

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Mondi tillsammans med Oak Consulting. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till någon av deras konsulter, Helena Fiedler tel: 070-591 90 33 alternativt Maria Roseen på tel: 070-259 05 07. Ansök redan idag men senast den 26 januari!

Ansök här

Tillbaka