Lebowski Reklambyrå söker nya medarbetare!

Lebowski Reklambyrå söker nya medarbetare!

I STILL HAVEN’T FOUND WHAT I’M LOOKING FOR!

Kallar du dig art director, copywriter, formgivare eller något mer tropiskt? Behöver du nya utmaningar, sitter fast i gamla hjulspår eller har fortfarande inte hittat det du letar efter? Då är vi kanske en perfekt match, för vi på Lebowski Reklambyrå söker superduktiga medarbetare som är lika passionerade och intresserade av kommunikation som vi är.

Vi tror att du kommer att trivas, för om vi får säga det själva så har vi allt: talang, humor, grymt roliga kunder och ett kontor med stor bar och mängder av tremeterspalmer. Vi har också upptäckt att vi har en annorlunda arbetsmodell. Här jobbar vi i grupp, delar på ansvar, skrattar mycket och har varandras rygg. Vi tänker oss att du tillsammans med oss andra ska jobba med både globala och nationella kunder som förlitar sig på oss och vår tro på att varumärken måste kännas för att någon ska tycka om dem.

Så gillar du att sitta och problematisera, googla fakta, älta målgrupper och har jobbat på reklambyrå eller är riktigt, riktigt duktig så bjuder vi på massor av jobb, champagne och bra musik.

Vi är inte ute efter en lång lista på utbildningar som du har gått. Vi ser hellre att du talar om vad du brinner för, hur du vill förändra världen, att du visar vad du har gjort tidigare och att du är någon man vill jobba med 40 timmar i veckan.

En bra fast lön, pensionsavsättningar och allt sånt står vi för!

Maila arbetsprover och berätta lite om dig själv till u2@lebowski.se

Ansök idag men senast 14/2!

Ansök här

Tillbaka