Kundansvarig till Svenska Skogsplantor i Bålsta

Kundansvarig till Svenska Skogsplantor i Bålsta

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi är Sveriges ledande leverantör av skogsfröer, skogsplantor och skogsföryngringar och levererar ca 150 miljoner plantor varje år. Vi kännetecknas av högt kundfokus, hög utvecklingstakt, god lönsamhet och hög effektivitet. För att lyckas behöver vi jobba med drivna och kompetenta människor som är redo att ta ansvar – och som vill vara med oss och hjälpa oss att bli ledande inom hållbart skogsbruk. Svenska Skogsplantor är ett affärsområde inom Sveaskog. Läs mer på www.skogsplantor.se

Vill du jobba i ett gäng som har god sammanhållning, värderar varandras åsikter, och som vet att trivsel är grunden för att resultatet ska bli bra på jobbet? Sök då jobb som Kundansvarig.

Om tjänsten som Kundansvarig

Jobbet som kundansvarig på Svenska Skogsplantor är en bred befattning. Rollen innebär många kontakter med såväl nya som befintliga kunder avseende avtalsskrivning, beställningar, rådgivning och kundaktiviteter. Samarbetet med övriga 17 kund- och uppdragsansvariga i ditt resultatområde (Svealand och Götaland) som säljer plantor och uppdrag inom området är mycket viktigt och också en rolig del i ditt arbete – tillsammans löser vi det kunderna önskar!

Du arbetar affärsmässigt och självständigt inom ramen för ditt uppdrag givetvis.  Du trivs med att skapa långsiktiga affärsrelationer där kunden känner Svenska Skogsplantor som en trygg, pålitlig och seriös leverantör som man gärna vill samarbeta med.

Placering för tjänsten är på plantskolan i Lugnet, Bålsta. Du rapporterar i din roll till vår försäljningschef.

Arbetsuppgifter i din roll

  • Offerera och teckna avtal med nya och befintliga kunder
  • Skapa och underhålla marknadskunskaper inom RO Syd
  • Registrera och ajourhålla i vår skogsvårdsportal samt affärssystemet Dynamics 365
  • Fakturera uppdrag och plantor i våra affärssystem
  • Leda, delta och hålla i kundmöten och förhandlingar
  • Medverka i försäljning av plantor och uppdrag
  • Medverka i upphandling av entreprenörer till våra uppdrag
  • Delta och hålla i kundaktiviteter såsom skogsdagar, utbildningar, mässor etc
  • Genomföra kvalitetsuppföljningar i fält på produkter och tjänster
  • Hålla kontakt med våra entreprenörer och distributörer

Vem är du?

Vi tror att du har en eftergymnasial skoglig utbildning eller motsvarande kunskaper. Utbildning i eller erfarenheter av marknadsarbete och försäljning är mycket meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att planera/leda eller utföra markberedning och plantering.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och egenskaper som affärsmässig, strukturerad, samt uppgiftsinriktad är viktiga i tjänsten som kundansvarig. Du är vidare serviceinriktad och flexibel med en förståelse för kundfokus. Våra värdeord, ansvar, mod och nyfikenhet speglar mycket vem vi söker.

Kontakt

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Helena Fiedler på tel 070-591 90 33.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 3/1.

Ansök här

Tillbaka