Konsultchef till Nethouse

Vi söker en Affärsdriven konsultchef till Nethouse och deras kontor i Linköping.

Affärsdriven konsultchef

Vi söker en Affärsdriven konsultchef som kan utveckla vår affär och vårt kontor i Linköping. Du får möjlighet att tillsammans med ett starkt team utveckla våra befintliga kunder och etablera nya kunder och affärer. Är du en lagspelare med förmågan att leda och entusiasmera våra konsulter har ledarerfarenhet och tidigare jobbat med tjänsteförsäljning inom IT – då är det dig vi söker!

Vi erbjuder dig  

En unik möjlighet att och utveckla Nethouse och vårt kontor i Linköping. I din roll som konsultchef kommer du att leda konsulter både lokalt i Linköping och på våra andra orter (Örebro och Borlänge). Du ingår i företagets utökade ledningsgrupp som jobbar nära organisationen i en agil miljö där beslutsvägarna är korta. I rollen som konsultchef rapporterar du direkt till vår VD. Hos oss på Nethouse får du förutom en utmanande och stimulerande roll också engagerade och kompetenta kollegor som gärna gör roliga aktiviteter tillsammans.

Om rollen  

Vi söker nu en Konsultchef som ska leda och utveckla våra affärer, konsulter  och vårt kontor i Linköping. I din roll jobbar du nära ditt team av konsulter med fokus på att öka försäljningen på både befintliga och nya kunder framförallt i Linköping. Vi söker dig som har erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla konsulter i kombination med ett högt affärsfokus.

Du har ansvar för resultatet i dina leveranser, följer upp dessa och rapporterar detta till VD. Du har också ansvarar för budget och intäktsplanen inom ditt ansvarsområde. Till ditt stöd finns en kommersiell organisation som arbetar i dialog med konsultcheferna. I denna roll har du också ett platsansvar för kontoret i Linköping. Där ingår det att utveckla vårt kontor, jobba med en gemenskap och högt engagemang samt att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nethouse jobbar med stora och medelstora organisationer främst i Sverige men också internationellt. Vi möter våra kunder där de befinner sig i sin digitaliseringsresa. Ibland säljer vi färdiga tjänster, ibland finns inte de färdiga lösningarna på plats därför är din förmåga att se och lyssna in kundens behov är avgörande för att lyckas i din roll.

Vem är du?   

För att lyckas i rollen som Konsultchef hos oss har du tidigare jobbat i en liknande roll och är van att leda och coacha konsulter. Du har en god insikt i och erfarenhet av tjänsteförsäljning, gärna från IT-branschen. Du har ett tydligt affärsfokus och är van vid att hantera budget och resultatansvar.

I din roll coachar du dina konsulter i syfte att utveckla vår affärsmässighet och våra konsulter i konsultrollen och affärsmannaskap.

Som person är du entusiasmerande och har en förmåga att driva engagemang i kombination med professionalism och affärsmannaskap. Du kan möta organisationen på ett lyhört och involverande sätt. Ditt sätt att leda genomsyras också av våra värderingar, dvs högt engagemang och stor kompetens. 

Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska samt engelska och en mycket god social förmåga där du skapar och bygger relationer. 

Intresserad?  

Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28/11. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. Vill du veta mer om Nethouse och tjänsten är du välkommen att slå en signal till Joao Stoltz VD mail: joao.stoltz@nethouse.se, telefon: +46702681635. 

Ansök här

Tillbaka