IT-ingenjör till Systemair

IT-ingenjör till Systemair

Systemair är ett ledande ventilationsföretag verksamt i 50 länder i Europa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern, Asien och Sydafrika. Bolaget omsätter cirka 8,3 miljarder kronor och har för närvarande cirka 6 200 anställda. Sedan grundandet av Systemair 1974 har bolaget uppvisat positiva rörelseresultat. Under de senaste 15 åren har den genomsnittliga tillväxten uppgått till cirka 10 procent.

Systemair erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och god samarbetsvilja som självklart när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.


Skinnskattebergs kommun är belägen i nordvästra Västmanland som hör till idylliska Bergslagen. Med cirka 4400 invånare är Skinnskatteberg en gemytlig ort som präglas av närhet. En närhet till allt mellan friluftsliv och natur, men även till större städer. Med cirka 40 – 60 minuters restid från Örebro, Västerås och Eskilstuna ger exempelvis ett arbete i Skinnskatteberg goda möjligheter till att dagspendla.

Vi söker nu en senior IT-ingenjör till Systemairs kontor i Skinnskatteberg som vill arbeta med att utveckla deras IT-funktion

I rollen som IT-ingenjör hos Systemair är en roll med en stor frihet och ansvar. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp med bland annat installation, Azure och konfiguration. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att förbättra och ta egna initiativ angående förbättringsarbeten. Beroende på dina styrkor, intressen och företagets behov finns det även möjligheter till att du kommer att ha egna ansvarsområden. Rollen kommer att ge dig möjligheter att fördjupa dina kunskaper och titta på andra områden inom IT om intresse och tid finns.  Exempel på arbetsområden:
Installation
Konfigurering
Felavhjälpning Active Directory
Azure AD
ADFS
Sharepoint
Azure hosting Server administration


Din profil


Vi ser att du har arbetat i en liknande roll där du har hunnit skaffa dig en helg del kunskaper och erfarenhet, därför ser vi att du har arbetat minst 5 år inom IT och har en bred erfarenhet av att arbeta inom helpdesk samt konfigurera olika delar i Azure och Sharepoint. Du som person är självgående och initiativtagande där du kan kombinera den tekniska förståelsen med ett verksamhetsintresse för Systemair. Då du kommer att arbeta nära dina arbetskollegor kräver det att du som person är prestigelös och samarbetsvillig. Vi ser det som önskvärt om du har erfarenhet av Powershell och Python, vi ser det även som meriterande om har erfarenhet av att administrera olika Linuxmiljöer men det är inget krav. Det är viktigt att du både pratar och skriver engelska obehindrat då rollen innebär mycket internationella kontakter. B-körkort är ett krav.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Systemair tillsammans med Oak Consulting. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till någon av deras konsulter, Helena Fiedler tel: 070-591 90 33 alternativt David Dahlblom på tel: 070-301 99 80. Ansök idag men senast 1/2!

Ansök här

Tillbaka