Inköpare till Dynasafe Demil Systems

Dynasafe Demil Systems söker en ny inköpare

Dynasafe Demil Systems AB är ett ledande teknik- och innovationsföretag som specialiserat sig på produkter och tjänster för inneslutande av explosioner och destruktion av ammunition. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta de unika och varierande kraven vi har från våra kunder. Våra lösningar är utformade för att eliminera potentiella miljöhot samt att miljöhänsyn och säkerhet för individen är av högsta prioritet för oss.

Företaget grundades år 1991 och är idag verksamt i Sverige, Tyskland, USA och Japan med kunder i både privat och offentlig sektor. 

Tjänsten

Rollen som Inköpare hos Dynasafe Demil Systems är en bred inköpsroll. Rollen handlar till största delen om att vara operativ inköpare men även strategiskt inköpsarbete ingår. Som inköpare hos Dynasafe Demil Systems kommer du att ha många kontaktytor, såväl externt som internt. Dina kontaktytor är ofta på daglig basis där du kommer att lyssna till behov samt ha kontakt med leverantörer för ledtider, priser och val av leverantör.

Du kommer att arbeta nära den Administrativa chefen där ni tillsammans kommer att hjälpa varandra för att proaktivt optimera det interna och externa inköpsarbetet hos Dynasafe Demil Systems i Karlskoga. I rollen kommer det att förekomma resor och du kommer att rapportera till organisationens Administrativa chef.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Säkerställa att rätt leverantörsbasis och struktur finns för att projekten hos Dynasafe Demil Systems kan köpa in material till ett kostnadseffektivt sätt
  • Inköp av direktmaterial samt projektrelaterat material relaterade till projekt.
  • Inköp av konsulttjänster till företaget
  • Ansvara för leverantörskontakter
  • Vidhålla att rätt prisinformation uppdateras

Din profil

Vi söker dig som har både erfarenhet av operativt inköp och långsiktig inköpsplanering. Som person är du ansvarsfull och självgående men även gillar samarbete som ett dagligt inslag i arbetet. Vi ser det som meriterande att du har ett tekniskt intresse och kunnande men det är inget krav.  

Eftersom arbetet sker på den internationella marknaden behöver du behärska engelska och svenska i både tal och skrift. Vidare ser vi att du har god kunskap i att jobba med MS Office samt har arbetat i affärssystem tidigare.

För att passa in i Dynasafe:s positiva organisationskultur behöver du vara driven, samarbetsinriktad och ordningsam. Vidare ser vi gärna att du är positiv, prestigelös samt är en problemlösare för att bli en del av den varma gemenskapen hos Dynasafe Demil Systems!

Kontakt

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Helena Fiedler på tel. 070-591 90 33 alternativt David Dahlblom HR-konsult på tel. 070-301 99 80.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 3/10. Urvalet i den här tjänsten sker löpande så rekryteringen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här

Tillbaka