Industrielektriker till Mondi

Industrielektriker till Mondi

Mondi Örebro AB är ett företag i ständig utveckling. Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. Våra produkter är en del av en klimatsmart vardag och vi har för avsikt att fortsätta vår utveckling.

Vi behöver nu bli fler elektriker så är du en positiv och engagerad person med erfarenhet från industrin och vill hitta en ny spännande utmaning! Då ser vi gärna att du är med på vår fortsatta resa!

Välkommen att bli vår kollega!

Vi erbjuder

Ett arbete där du har en omväxlande vardag i ett bolag där det händer mycket och är centralt beläget i Örebro. Kulturen präglas av en familjär anda med öppenhet och framåtanda. Du ingår i en internationell organisation men där besluten till mångt och mycket tas lokalt i Örebro. Att jobba på Mondi innebär också att du har stor påverkansmöjlighet och att du blir en viktig medarbetare i organisationen!

I rollen som industrielektriker är du direkt underställd vår underhållschef.

Dina arbetsuppgifter

Som industrielektriker ingår du i ett team om sju personer. I gruppen ingår förutom elektriker även underhållsmekaniker.

Tillsammans kommer ni att skapa förutsättningar för att produktionen fungerar med hög effektivitet och tillgänglighet. Dina dagar är omväxlande; du utför planerade insatser, åtgärdar akuta brister och deltar också i FU-ronder (förebyggande underhåll). Du arbetar med felsökning, skåpbyggnationer och installationer inom produktionen men även kopplat till vår fastighet. Rollen innehåller många kontakter internt, med din grupp men också med olika personer som jobbar i produktionen. Du har också kontakter med externa samarbetspartners.

Tillsammans med underhållschefen och dina kollegor jobbar du hela tiden för att förbättra och effektivisera underhållsarbetet.

Du arbetar dagtid och har beredskap var 3:e vecka.

Din profil

Vi söker dig som är en positiv person som trivs att både arbeta självständigt och vara en del av ett team. Du är engagerad och gillar en omväxlande vardag. Du stimuleras av problemlösning och försöker se möjligheter i stället för problem och hinder. Det är viktigt att du vill vara i en verksamhet där vi har roligt på jobbet.

Du är utbildad elektriker och har några års erfarenhet från att arbeta i industrin. Det är viktigt att du har grund-kunskaper i PLC-system och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom Automation/PLC och AC-/DC-drifter samt nätverk och IT-system. Har du auktorisering AL ser vi det som meriterande alternativt att du har ett genuint intresse att auktorisera dig när du börjar hos oss. Du pratar och skriver svenska obehindrat och är också van vid att använda dator som ditt dagliga verktyg. Vi värdesätter om du har god kännedom inom el och underhåll, gärna från en processindustri.

Om företaget


Vi på Mondi Örebro AB är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Mondi är ett globalt företag, vi finns i mer än 30 länder med totalt 26000 anställda. I Örebro är vi drygt 100 medarbetare med tjänster inom produktion, utveckling, försäljning, lager och logistik. Inom produktion är det främst operatörer och ingenjörer. Tack vare att Mondi är ett mångfacetterat och internationellt bolag finns möjligheter att utvecklas, både i Sverige och internationellt. Vill du veta mer? https://www.mondigroup.com/en/home/

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt, dock senast den 20/2

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070- 259 05 07 eller David Dahlblom, 070-301 99 80.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök här

Tillbaka