HR Business partner till Systemair

HR Business Partner till Systemair

Systemair söker  nu en kvalificerad HR Business Partner då nuvarande rollinnehavare går vidare till en ledande befattning inom bolaget. Företaget är världsledande inom sitt segment och har verksamhet både i Sverige och globalt.

Om tjänsten som HR Business Partner

Bolaget befinner sig på en spännande utvecklingsresa och för rätt person kommer rollen erbjuda stora möjligheter att bidra till HR-funktionens och företagets utveckling. HR har en nyckelroll för bolagets framtida utveckling och lönsamhet och vi vill att du som vår nya medarbetare är en drivande person som vill bidra till att företaget når högt uppsatta mål. För det krävs, vid sidan om ett intresse för människor, också ett starkt affärs- och verksamhetsintresse.

Du kommer att ingå i ett HR-team som består av sex medarbetare som bistår koncernens svenska dotterbolag i HR-, organisations- och ledningsfrågor. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor och du rapporterar till vår HR Chef som du tillsammans med övriga funktionen har ett nära samarbete med.

Uppdraget

I din roll som HR Business Partner är du ett operativt och strategiskt stöd till organisationens chefer rörande alla inom HR förkommande områden. Som HR Business Partner är du också en coach och ett naturligt bollplank för organisationen och kommer utöver detta ta ansvar för ett eller flera strategiska sakområden där du förväntas att aktivt leda utveckling. I rollen deltar du i flera nätverk och kommer få möjlighet att leda projekt för verksamhetsutveckling, vilket kommer ge dig stor insyn i bolagets olika verksamheter.

Vem är du?

För att du ska lyckas i denna roll krävs det att du trivs i rollen att supportera verksamheten samtidigt som du har drivkraften och självförtroende att driva utveckling. Vi söker dig som har en för uppdraget relevant bakgrund. Du behöver ha erfarenhet av en bred HR-roll i en producerande verksamhet.

Som person behöver du vara kommunikativ, mål- och resultatdriven, förändringsinriktad och prestigelös. Ett nära arbete med olika funktioner och personer, men även självständigt driva och prioritera HR-frågor bör du se som en förutsättning för att lyckas med ditt uppdrag. Vi ser också att du är en trygg person och gärna har ledarerfarenhet. Du är genuint intresserad av affären och är intresserad av hur vår omvärld påverkar vårt företag och hur vi säkrar att vi även fortsatt är ett attraktiv och lönsamt företag.

 Kontakt

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Helena Fiedler på tel 070-591 90 33 eller HR-konsult David Dahlblom på 070-3019980.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 12/1.

Ansök här

Tillbaka