FinFast söker Fastighetsförvaltare

FinFast söker Fastighetsförvaltare

Vill du vara med och utveckla våra fastigheter? Vi erbjuder en möjlighet att utvecklas personligt som yrkesmässigt. Du får möjligheten att vara en del av ett tryggt, intressant och framgångsrikt företag med uppskattade medarbetare.  

Om FinFast

Företaget bildades 1990 inför bomässa i Örebro, B092. Vi har egen förvaltning för våra bostäder som är drygt 700 hyreslägenheter samt 14 lokaler med en totalyta på 50 100 kvm i Örebro. Vårt gemensamma kontor finns i Ladugårdsängen, teamet består av VD, projektledare, fastighetsvärdar, fastighetsskötare och seniorvärdinna, vi är 9 anställda.
Läs mer om oss på www.finfast.se


Din roll

I din roll som Fastighetsförvaltare hos oss på FinFast planerar och genomför du projekt inom drift, teknik, underhåll, skötsel samt ny- och ombyggnation. Du förvaltar våra fastigheter där du sköter tillsyn och genomför underhållsbesiktningar. Du driver miljö- och hållbarhetsarbeten samt har ett arbetsledande ansvar i våra team.

I rollen ingår det även arbete med upphandlingar, kontakter med entreprenörer och hyresgäster samt deltagande i budgetarbete och resultatuppföljning.

Din Profil – personligheten har stor betydelse

Vi söker dig som är intresserad av skiftande arbetsuppgifter inom bostadsfastigheter. Du har en hög socialkompetens, god samarbetsförmåga, är diplomatisk och uppskattar och bryr dig om andra människor. Som person är du ansvarstagande, drivande och självgående med ett stort engagemang. Du gillar utmaningar och vill utvecklas. Hos oss är den ena dagen inte den andra lik, därför är det viktigt att du är flexibel och ha en god lösningsförmåga.
Du har en högskole- eller KY-utbildning med inriktning mot bygg och fastighet samt flerårig erfarenhet av förvaltning av bostadsfastigheter.
Du är sakkunnig inom byggbranschen, VVS och el samt har god datakunskap som office365 samt B-körkort.

Ansök

Välkommen med din ansökan till Oak Consulting.se! Gärna så snart som möjligt, dock senast den 16 mars.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen på 0702-590 507 eller Helena Fiedler 0705-919 033.

Läs mer och ansök här.

Tillbaka