Fastighets- och Underhållschef till Elektroskandia AB

Fastighets- och Underhållschef till Elektroskandia AB

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör.

Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi söker nu en Fastighet- & Underhållschef till vårt Logistikcenter i Örebro med fokus och intresse av utveckling- & hållbarhetsfrågor!


Vi erbjuder dig

Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Vi jobbar utifrån våra fokusområden Tillsammans – för mångfald och inkludering, Kompetens – din kunskap vår kraft och Hållbart arbetsliv – hälsa, välmående & motivation.

”Våra olikheter är vår styrka – hos oss kan alla känna sig välkomna, respekterade, sedda och uppskattade och inte minst vara sig själva!” 

Anette Karhu, Logistikdirektör

Arbetsuppgifter

Som ansvarig för fastighet- & underhåll på Elektroskandia Örebro får du möjligheten att skapa förutsättningar för en fungerande och optimal process med förbyggande och akuta underhålls-arbeten. Du ansvarar för att automation och teknik fungerar för produktion, fastighet samt verksamhetsstödjande tjänster på vår enhet i Örebro. Detta gör du tillsammans med 12 duktiga medarbetare.

Du ser till att tillsammans med övriga processer samverka och arbeta med ständiga förbättringar, planera, leda och följa upp verksamheten inom eget ansvarsområdet där el samt styr & regler är vanligt förekommande. Vi arbetar i underhållssystemet – AM Underhåll.

 I din roll kommer du även delta i Elektroskandias kvalitet, miljö och hållbarhetsarbete.

Du ansvarar även för;

  • Budget med löpande uppföljning
  • Personalplanering
  • Säkerhets- & beredskapsansvar

Vi söker dig med

Erfarenhet från fastighet & underhåll med utbildning inom området, expempelvis Högskoleingenjör/Driftingenjör med inriktning på drift & underhåll.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och text samt aktuell kunskap i lagstiftning angående fastighetsfrågor samt entreprenadjuridik.

Som person är du intresserad av utvecklings- & hållbarhetsfrågor på ett strategiskt plan. Du leder genom dialog och involverar medarbetare och andra intressenter, är van vid förändringsledning och har ett naturligt affärsmannaskap.

Du är en god organisatör och samordnare med ett flexibelt synsätt och du trivs med, och kommunicerar lätt med olika personer.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen, maria.roseen@oakconsulting.se, 0702 – 590 507.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 5 december.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Ansök här

Tillbaka