Ekonom till EVIAB-gruppen

Ekonom till EVIAB-gruppen

Vi förstärker nu vår ekonomiavdelning med ytterligare en ekonom.

Vill du vara del av en snabbt växande koncern? Är du engagerad, gillar variation, siffror och service. Då är det dig vi söker!

Vi på EVIAB Gruppen håller på att bygga flera starka bolag med ett brett tjänsteutbud. Vi har en stark gemenskap, en familjär stämning, bra balans mellan jobb och fritid samt jobbar mycket med personlig frihet.
Hos oss får du utvecklas inom fler yrkesgrupper som ger intressanta och flexibla arbetsuppgifter. Inte en dag är lik den andra.

Vill du vara med på vår fortsatta resa?

Om rollen
Som ekonom på EVIAB Gruppen behöver du ha erfarenhet och intresse för hela ekonomiprocessen. Det är viktigt att du har förmågan att se samband och sammanhang samt att du har god IT/system-kompetens. I rollen kommer du ha många kontaktpunkter vilket gör att samarbetsförmåga och kommunikation är viktigt, likaså att vara öppen och intresserad av att sätta sig in i olika områden och lära, men även lära ut. Du jobbar tätt tillsammans med två kollegor på ekonomiavdelningen och VD, som också är din närmaste chef.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Hantera kund- och leverantörsfakturor
  • In- & utbetalningar
  • Rapportera till myndigheter
  • Göra månadsbokslut
  • Löpande fakturering
  • Kontakt med bank & revisor
  • Lönehantering

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med utbildning inom ekonomi samt har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är bra på både svenska i tal och skrift samt är en van Excelanvändare. Har du erfarenhet av Entré ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som ekonom hos oss bör du vara positiv, prestigelös, kommunikativ, noggrann och flexibel. Vidare bör du ha en god slutledningsförmåga och genom att ställa frågor bidrar du till verksamhetens utveckling. Du är ansvarstagande och ser problem som en utmaning – ett sätt att lära sig mer! Du trivs med att arbeta självständigt men stimuleras av att möta nya människor och vara hjälpsam och stödjande.

Företagsbeskrivning
Vi är en snabbt växande koncern som idag består av Elprofilen i Örebro AB, VVS Profilen i Örebro AB, EVIAB Teknik AB och Säkerhetsprofilen i Örebro AB. Vårt huvudfokus är installationstjänster hos företag och privatpersoner, och uppdragen varierar från stora byggprojekt som skolor eller ambassader till löpande service hos fastighetsägare eller en mindre installation i en privatbostad. I och med vårt breda tjänsteutbud inom koncernen kan du som kund vinna synergifördelar i både antal kontaktpersoner, administration och kostnader. På vår hemsida www.eviab.se kan ni läsa mer om våra bolag. Vi hälsar dig varmt välkommen till EVIAB Gruppen.

Ansökan
Låter detta intressant för dig? I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting, Maria Roseen HR-konsult, 070-2590507.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 september.

Ansök här!

Tillbaka