Ekonom till Desert Business

Ekonom till Desert Business

Vi på Desert Business Service söker nu en erfaren ekonom och ser gärna att du har erfarenhet som konsult från redovisningsbranschen.

Desert Business Service AB erbjuder yrkesutövare inom kultur- och underhållningsbranschen professionell hjälp med ekonomi, förhandlingar, juridik, affärsupplägg, administration, projektledning etc. Bland företagets uppdragsgivare finns några av landets främsta inom sitt område, varav en del med stor internationell framgång. Företaget har tio anställda, alla stationerade på kontoret i Örebro. 

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en rådgivande roll där du i nära samarbete med våra kunder får fokusera på uppgifter rörande redovisning, bokslut, skatter, deklarationer och rapportering. Du har ett övergripande ansvar för den löpande redovisningen men hjälp av kollegor att utföra det löpande i vardagen. Du kommer även få vara del i våra kunders affärsverksamhet där arbete med finansiering, avtal, uppköp och inköp förekommer.

Vem är du

Vi söker dig som har en civilekonomutbildning och arbetat med redovisning och/eller  revision några år, gärna som konsult inom redovisningsbranschen.

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med och har förmågan att självständigt driva, planera och prioritera dina arbetsuppgifter framåt. Du har en naturlig kommunikativ ådra, har hög integritet och trivs med och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Vi ser också att det är viktigt att du har ett affärsmässigt förhållningssätt i arbetet du utför.

Du har öga för detaljer och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Ansökan

Låter det intressant för dig?

I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. Vid frågor, kontakta Maria Roseen HR-konsult, tel:070–259 05 07.


Välkommen med dina frågor och ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 12/1 2022.

Ansök här

Tillbaka