Dynasafe Demil Systems AB söker en säljande tekniker!

Dynasafe Demil Systems är inne i en expansiv fas och behöver förstärka organisationen med en driven, positiv person som vill ingå i ett ett väldigt trevligt arbetslag.

Dynasafe Demil Systems AB är ett ledande teknik- och innovationsföretag som specialiserat sig på produkter och tjänster för inneslutande av explosioner och destruktion av ammunition. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta de unika och varierande kraven vi har från våra kunder. Våra lösningar är utformade för att eliminera potentiella miljöhot samt att miljöhänsyn och säkerhet för individen är av högsta prioritet för oss.

Företaget grundades år 1991 och är idag verksamt i Sverige, Tyskland, USA och Japan med kunder i både privat och offentlig sektor. 

Tjänsten

Dynasafe Demil Systems är inne i en expansiv fas och behöver förstärka organisationen med en driven, positiv person som vill ingå i ett väldigt trevligt arbetslag.

Rollen som Säljande tekniker är en bred roll men dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att stötta eftermarknadsorganisationen med offerter, orderläggning, dokumentation och planering. I tjänsten som Säljande tekniker kommer du även att få ansvara för mindre projekt gällande beställningar och dokumentation.

Du kommer ha mycket kontakter såväl externt som internt där du rapporterar i rollen till Global After Sales Manager, din placering är på vårt Karlskogakontor.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande. Vi ser att du har arbetat inom en teknisk bransch där du har erfarenhet av att jobba i en säljorganisation, exempelvis som backofficestöd.  Utöver en teknisk utbildning ser vi gärna att du har ett tekniskt kunnande av maskinteknik och grundläggande kunskaper inom el. Det är värdefullt om du har grundläggande kunskaper i layout/ritningsläsning.

Eftersom arbetet sker på den internationella marknaden behöver du behärska engelska och svenska i både tal och skrift. Vidare ser vi att du har god kunskap i att jobba med MS Office samt har arbetat i affärssystem tidigare.

För att passa in i Dynasafe:s positiva organisationskultur behöver du vara driven, samarbetsinriktad och ordningsam. Vidare ser vi gärna att du är positiv, prestigelös samt är en problemlösare för att bli en del av den varma gemenskapen hos Dynasafe!

Kontakt

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Helena Fiedler på tel. 070-591 90 33 alternativt David Dahlblom HR-konsult på tel. 070-301 99 80.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 23/5. Urvalet i den här tjänsten sker löpande så rekryteringen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här!

Tillbaka