Arbetsledare till NA-Bygg

NA-Bygg är inne i en expansiv fas och söker nu dig som vill arbeta som arbetsledare i deras härliga team. Drivs du av att vara med och driva projekt mot ständig förbättring? Då har vi en spännande roll för dig!

NA-Bygg är inne i en expansiv fas och söker nu dig som vill arbeta som arbetsledare i deras härliga team. Drivs du av att vara med och driva projekt mot ständig förbättring? Då har vi en spännande roll för dig!

Om NA-Bygg

Affärsidén för NA-Bygg är att vara det lokala företaget som genomför byggprojekt i samverkan med professionella kunder som delar bolagets värderingar: Engagemang, Långsiktighet och Tillit – värderingar som genomsyrar hela organisationen!

Idag har bolaget ca 70 medarbetare. Målsättningen är att omsätta 500 miljoner SEK år 2022 – därför behöver vi dig som kommer att vara en viktig spelare för att nå våra mål!

Om tjänsten

Som arbetsledare hos NA-Bygg har du ett varierande arbete med ett stort eget ansvar i en för företaget viktig roll. Du har ett tätt samarbete tillsammans med platschef där ni planerar och leder era byggprojekt framåt, från start till slutfört projekt. Det innebär att du är aktiv i såväl projektets tekniska samt ekonomiska genomförande. Du leder även det löpande arbetet och säkerställer att uppsatta mål efterlevs, såväl för gällande tidsplaner, resurser som kvalité.

Som arbetsledare ser du till att driva och initiera verksamhetsutveckling i projekt. Du ansvarar över att arbetet ute på arbetsplatserna efterlevs och utförs på ett tryggt och säkert sätt i enighet med fastställt Verksamhetssystem. Dessutom är du en viktig del i de anställdas fortsatta utveckling. Utöver detta arbetar du dagligen med kundvård och uppbyggande av goda kundrelationer i dina projekt.

I din roll som arbetsledare har du stora utvecklingsmöjligheter, där vi ser att du med tiden kan växa och ta större ansvar.

Din profil

För att trivas i rollen som arbetsledare hos NA-Bygg ser vi att du delar våra värderingar; engagemang, långsiktighet och tillit. Du som söker har en teknisk examen på gymnasial eller eftergymnasial nivå där vi ser det är meriterande ifall du har minst ett års arbetserfarenhet från byggbranschen i en liknande roll. Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift.

Vi tror du är en stark lagspelare som trivs i en ledande roll med ambitionen att bidra till utveckling för såväl dig själv, dina kollegor som för företaget. Som person är du ordningsam och strukturerad. Du har ett stort intresse för att säkerställa att regler och rutiner efterlevs.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra HR konsulter:
Helena Fiedler på telefon 070-591 90 33 eller mejl helena.fiedler@oakconsulting.se
Sofia Fors på telefon 070-776 68 22 eller mejl sofia.fors@oakconsulting.se

Då urval sker löpande önskar vi få in din ansökan snarast, dock senast den 22/8.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Tillbaka