Arbetsledare till Danfo

Arbetsledare till Danfo

Om företaget

Danfo tillverkar kundanpassade offentliga toaletter. Om det finns ett behov kan Danfo alltid tillgodose det på ett sätt som passar just er. Företaget startades 1969 i Nora, där huvudkontor och produktion fortfarande finns.

Fram till idag har Danfo levererat tusentals toalettanläggningar till mer än 40 olika länder runt om i världen. Bolaget erbjuder tjänsterna Sanirent, Statuskontroller, Ombyggnad samt Fjärrövervakning. Läs mer på www.danfo.se

Om tjänsten

Din roll som Arbetsledare hos Danfo är bred där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att dagligen planera, styra, delegera och prioritera arbete för fem erfarna tekniker.

Teknikerna utför såväl service som statuskontroll på toaletter både i Sverige och Norge. Både planerade och akuta arbeten ingår i gruppens ansvarsområde.  Du kommer även själv att vara delaktig i renovering och kontroller av produkterna. I tjänsten förekommer det resor till Danfos kunder som finns runt om i Sverige. Dock innebär tjänsten inte så många övernattningar.  Du rapporterar till Produktionschefen hos Danfo och ingår i produktionens ledningsgrupp.

Exempel på ansvarsområden:

  • Fullständigt personalansvar, dvs utveckling av medarbetarna, medarbetarsamtal och lönesamtal
  • Arbetsmiljöansvar för dina medarbetare
  • Ansvar över montaget av våra produkter ute hos kund och därmed säkerställa kundnöjdhet
  • Ansvara för en effektiv planering av servicearbete och statuskontroll
  • Delta i utvecklingen av Danfos serviceerbjudande

Din profil

Vi ser att du som person är en naturlig ledare som är initiativtagande, målinriktad och trivs med att utveckla och motivera dina kollegor i det dagliga arbetet. Tjänsten innebär ständig kontakt med dina medarbetare där du behöver ha en stark kommunikativ förmåga då du även kommer att leda dina medarbetare då de ligger ute i landet på arbeten. Då arbetet innefattar mycket praktiska moment ser vi att du har praktisk erfarenhet från en liknande bransch och gillar att röra på dig i arbetet. Förutom att behärska det svenska språket förekommer det även samtal på engelska, således bör man kunna behärska engelska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen som Arbetsledare till Danfo har du arbetat minst 5 år i en ledande position samt har en teknisk utbildning inom bygg alternativt Fastighetsskötsel. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP samt har erfarenhet av el & automation. Ett krav för tjänsten är att du har ett B-körkort.

Danfo erbjuder dig

Danfo erbjuder dig en arbetsplats där du är välkommen till en trevlig och engagerad arbetsplats där dina medarbetare är sammansvetsat gäng. På Danfo är beslutsvägarna korta och du kommer att bli mångfacetterad inom din yrkesroll!

Kontakt

Danfo samarbetar i denna rekrytering med Oak Consulting. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa någon av våra HR-konsulter: Helena Fiedler, 070-591 90 33 eller David Dahlblom, 070-301 99 80. Ansök redan idag men senast 14/11!

Ansök här

Tillbaka