Teknisk säljare till Robust Ståldörrar

Teknisk säljare till Robust Ståldörrar

Robust AB ingår sedan i maj 2019 Novofermkoncernen. Novoferm är en av Europas största leverantörer av dörrar och entréer. Tillsammans med Novoferm bygger vi en stabil och trygg grund att växa från i Skandinavien.

Robust AB tillverkar och säljer säkerhetsdörrar och branddörrar för kontor, bostäder och industri. I fabriken i Nykroppa har det under drygt 40 år utvecklats och producerats mer än 500 000 säkerhets- och branddörrar. Vi är välkända för vår höga kvalitet och branschens snabbaste leveranser till stora och små objekt. Våra portar, glasade dörrar och övriga produkter tillverkas i våra egenägda fabriker i främst Tyskland men även övriga Europa. I Örebro har vi nyligen öppnat ett säljkontor och vår ambition är att växa och ta marknadsandelar!

Teknisk Säljare till Robust/Novoferm

Vi söker en driven och kundorienterad säljare. Kunderna återfinns främst inom byggsektorn och försäljningen sker både direkt och via återförsäljare.

Som säljare får du en nyckelroll för att etablera och skapa en lönsam tillväxt inom produktområdet industriportar och ståldörrar där en av framgångsfaktorerna är att förstå kundens verksamhet och behov och hitta kreativa och anpassade lösningar som bidrar till ett ökat värde.

I arbetet med att ytterligare positionera Robust på marknaden jobbar du aktivt med att identifiera affärsmöjligheter för nya och befintliga kunder samt på en delvis ny marknad. Du arbetar aktivt med omvärldsbevakning för att säkerställa att kunderbjudandet är anpassat till marknadens skiftande behov. Målet är att etablera långsiktiga kundrelationer som präglas av hög servicegrad och förtroendefullt nära samarbete och därmed stärker det totala kundupplevda värdet.

Du har ett tätt samarbete dels med vår säljorganisation som består av ca 12 medarbetare men också med våra tekniska specialister i Sverige och Tyskland. Du rapporterar till Marknads- och försäljningschefen i Sverige och utgår från Örebro. 

Erbjudandet

Vår tillväxtresa med finansiellt starka ägare och en utökad produktportfölj på en breddad marknad är spännande, utmanande och utvecklande.

Satsningen på företaget är långsiktig och tydlig och inom verksamheten pågår flera utvecklings- och investeringsprojekt. Vi erbjuder dig möjligheten att representera ett starkt och kvalitativt varumärke samt att utveckla affärerna .

Vem är du?

Vi söker dig som har en passion för försäljning, affärer, kunder och relationer. Du har en dokumenterat framgångsrik erfarenhet av teknisk försäljning, B2B, gärna från branschen. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom teknik/försäljning/ekonomi eller motsvarande förvärvad erfarenhet. Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav!

Du drivs av att göra affärer och med ett strukturerat arbetssätt skapar du resultat. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla relationer. Ditt intresse av att hålla dig uppdaterad inom ansvarsområdet är stort och du identifierar samt agerar lyhört för att skapa affärer. Du är självgående med en väl utvecklad teamkänsla och bidrar med stort engagemang till de gemensamma framgångarna.

Dessutom är det viktigt att du stimuleras av att vara aktiv på marknaden och möta våra kunder i olika sammanhang.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Robust Ståldörrar tillsammans med Oak Consulting. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till någon av deras konsulter, Helena Fiedler tel: 070-591 90 33 alternativt David Dahlblom på tel: 070-301 99 80. Ansök idag men senast 19/12!

Lär mer och ansök här.

Tillbaka