Vi är återigen utsedda till DI-Gaseller!

Vi på Oak är väldigt stolta och glada över att för tredje året i rad få tillhöra ett av Sveriges mest snabbväxande företag!

Dagens Industri hyllar varje år de snabbast växande företagen i Sverige. För att få utmärkelsen måste man uppfylla krav som visar på en sund verksamhet som till exempel omsättningskrav, att företaget har sunda finanser samt att företaget har en klar tillväxt.

Mindre än en procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Vi på Oak är därför väldigt stolta och hedrade över att ha vunnit gasellutmärkelser tre år i rad.

– Engagemanget för människor och utveckling är ett fundament i Oak Consulting. Det är kärnan i allt vi gör och varför vi gör det. Vi älskar att se människor, företag och organisationer växa och blomma ut i sin fulla potential. Därför är utmärkelsen som gasell-företagare ett kvitto på att det lönar sig att aktivt jobba med utvecklingen av sin affär, organisation och sina medarbetare, säger Magnus Löwdahl, VD på Oak Consulting.

Vi vill tacka våra kunder, samarbetspartners och leverantörer som har gjort detta möjligt!

Tillbaka