Projektledare till Tida Byggpartner

Projektledare till Tida Byggpartner

Vilka är Tida Byggpartner?

Tida Byggpartner drivs av att skapa mervärde för både sina medarbetare och samarbetspartners, tillsammans skapar det sin framtid! De grundades hösten 2019 och består idag av 13 medarbetare som är inne på en spännande framtidsresa och vill gärna ha med dig på den resan. Tida Byggpartner genomför projekt åt sina kunder genom att samordna entreprenader för att på ett effektivt sätt motsvara kundernas målbild. I dagsläget har Tida Byggpartner 7 pågående projekt där ett av projekten är Kvarteret Fåfängan. Hos Tida blir alla medarbetare sedda och de strävar efter att alla på bolaget ska kunna bidra med sin erfarenhet och kunskap för att verksamheten ska bli lite annorlunda, lite bättre. Vill du läsa mer om Tida och deras spännande projekt de har i gång? Gå in på Www.Tidabyggpartner.se!

Om tjänsten

Rollen som Projektledare hos Tida är en flexibel roll med stor frihet. Som Projektledare innebär det att du självständigt ska leda och driva projekt i Tida byggpartners regi. Du kommer att vara ansvarig både strategiskt och operativt för att de projekt du driver är strukturerade utifrån de fastställda riktlinjerna från både beställarens och Tidas intentioner. Då du kommer att vara ansvarig över projekten kommer du att upprätta projektplaner, budget och tidsplaner för projekten. Du kommer att rapportera till VD:n i organisationen.

Exempel på ansvarsområden:

  • Ansvara för projektens övergripande mål enligt direktiv från Tida Byggpartners ledning och styrgrupp
  • Leda projekten genom att sammankalla möten, förankra beslut och information
  • Kontinuerliga riskanalyser för att minimera risker i arbetet
  • Analysera och utvärdera avslutade projekt för att kunna optimera arbetsprocessen till nästa projekt

Din profil

Du som person har tidigare erfarenhet av att arbeta och leda i projekt kopplade till entreprenad och byggsektorn. Vidare ser vi att du är en naturlig ledare, som ständigt vill utveckla organisationer och verksamheter. Vi ser att du tidigare har erfarenhet av att leda projekt och arbetsgrupper i dina tidigare roller. Du som sökande har en teknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet och har en god datorvana.

Kontakt

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 alternativt David Dahlblom HR-konsult på tel. 070-301 99 80.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 28/11. Urvalet i den här tjänsten sker löpande så rekryteringen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här

Tillbaka