Projektingenjör till NA-Bygg

Projektingenjör till NA-Bygg

NA Bygg AB är ett av de ledande byggentreprenadföretagen i Örebro län. Vi är en professionell organisation med hög kompetens som arbetar med de stora byggprojekten huvudsakligen i Örebro län. Vi är ca 70 medarbetare och omsätter i år ca 390milj kr. NA Bygg är ett expanderande företag som präglas av framåtanda, utveckling och har en tydlig strategi för att forma det moderna byggföretaget.
Vi har kontor i Hallsberg.


Läs mer om oss på 
www.nabygg.se

Rollen som Projektingenjör

Rollen som Projektingenjör hos NA-Bygg är en roll med många kontaktytor där du kommer vara viktig i att göra skillnad i ett bolag som är inne i en spännande period. Som projektingenjör hos oss på NA Bygg ansvarar du till att skapa rätt affärsmässiga förutsättningar i våra byggprojekt. En utmaning i det dagliga arbetet är att hitta rätt entreprenör till rätt pris, vilket också ställer krav på god förhandlingsförmåga och vana av och förstå värdet av att bygga goda relationer. Du ansvarar självständigt för projektinköp av material och underentreprenörer.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Upprätta kalkyler
  • Genomföra inköp
  • Upprätta projektprognoser
  • Driva projektmål
  • Ansvara för kontakter, granskning och uppföljning av leverantörer och UE
  • Teckna och underhålla avtal
  • Upprätta förfrågningsunderlag, kravspecifikationer och anbudsutvärderingar vid upphandlingar

Vem är du?

Vi söker dig som har en god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ med dina kollegor och kunder. Rollen som Projektingenjör hos NA-Bygg är en relationsskapande roll där det även är viktigt att du har ett resultatinriktat fokus för att skapa en hållbar och effektiv planering för dina avsedda projekt där vi gärna ser att du har ett högt driv likt NA-bygg och deras ambitioner. Vidare som person gillar du att ha ordning och reda runt omkring dig i arbetet för att skapa dig själv så bra förutsättningar som möjligt för att utföra ett bra arbete.

Dina tidigare erfarenheter


För att lyckas i den här rollen bör du ha en examen med inriktning mot bygg eller flerårig erfarenhet från liknande roll. Vi ser att du har erfarenhet av inköp, kalkyl samt vana av planering, produktionsstyrning och anbudsarbete är meriterande.

Vi ser att du tidigare har arbetat med att driva förhandlingar, projektinköp samt goda datorkunskaper. Körkort är ett krav.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra HR konsulter:
Helena Fiedler på telefon 070-591 90 33 eller mejl helena.fiedler@oakconsulting.se 
David Dahlblom på telefon 070-301 99 80 eller mejl David.Dahlblom@oakconsulting.se

Då urval sker löpande önskar vi få in din ansökan snarast, dock senast den 16/1.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Tillbaka