Processoperatör till Fortum RW

Fortum söker en Processoperatör till deras site i Kvarntorp.

Om Fortum 

Fortum är ett europeiskt energiföretag med verksamheter i över 40 länder. Vi förser våra kunder med el, gas, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffekten. På Fortum vill vi involvera våra kunder och samhället i omställningen till att skapa en renare värld. Tillsammans med vårt dotterbolag Uniper, är vi den tredje största producenten av koldioxidfri el i Europa. Med cirka 19 000 yrkesverksamma medarbetare och en sammanlagd balansräkning på cirka 69 miljarder euro har vi både resurser, kompetens och storleken för att fortsätta växa samt driva energiövergången framåt. Fortums aktie är noterad på Nasdaq Helsinki och Unipers aktie är noterad på Frankfurtbörsen. Du kan läsa mer om Fortum på www.fortum.com.  

Om rollen

I rollen som Processoperatör är dina huvudsakliga uppgifter att sköta den dagliga driften av anläggningen, men även övervaka och underhålla de processanläggningar som finns på Siten i Kvarntorp. Vidare kan även deltaganden i projekt att förekomma. I tjänsten kommer man att arbeta i 3-skift med 5 skiftlag.

I rollen ingår att:

  • Aktivt arbete med förbättringsarbeten
  • Planera arbetet och rapportera i datasystem
  • Operativt operatörsunderhåll

Din profil

Vi ser att du som person har en Drift- eller processteknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande där du även har erfarenhet av arbete med förbränning i kemiska processanläggningar samt att du innehar B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i processdatorsystem. Som person ser vi gärna att du är noggrann, engagerade och medveten kring säkerhet, men även miljö. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Fortum RW har en stark miljöprofil och vi satsar på den teknik och det bränsle som möter framtidens krav. Vi befinner oss nu på en underhållsresa till ett modernt underhåll och vi satsar mycket på personalens och bolagets utveckling.

Övrigt

På www.fortum.se/recyclingandwaste kan du läsa mer om oss. Vi tillämpar ett löpande urval, där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Är du Fortum RW:s nya Processoperatör? ansök redan idag men senast 13/6.

Fortum samarbetar i denna rekrytering tillsammans med Oak Consulting. Vid frågor vänligen kontakta Maria Roseen tel: 070- 259 05 07 alternativt Maria.roseen@oakconsulting.se

Ansök här

Tillbaka