Dagtidsgående operatör till Fortum

Fortum söker en dagtidsgående operatör som ska agera ersättare vid förbränningen.

Vill du ha en roll som ger dig möjligheten att både utveckla och utvecklas?

Om Fortum 

Fortum är ett europeiskt energiföretag med verksamheter i över 40 länder. Vi förser våra kunder med el, gas, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffekten. På Fortum vill vi involvera våra kunder och samhället i omställningen till att skapa en renare värld. Tillsammans med vårt dotterbolag Uniper, är vi den tredje största producenten av koldioxidfri el i Europa. Med cirka 19 000 yrkesverksamma medarbetare och en sammanlagd balansräkning på cirka 69 miljarder euro har vi både resurser, kompetens och storleken för att fortsätta växa samt driva energiövergången framåt. Fortums aktie är noterad på Nasdaq Helsinki och Unipers aktie är noterad på Frankfurtbörsen. Du kan läsa mer om Fortum på www.fortum.com.  

Om rollen

I rollen som Dagtidsgående operatör är du placerad hos Fortum RW i Norrtorp. Dina huvuduppgifter att stötta den dagliga driften och ha ett tätt samarbete med bl a mottagningen, underhåll & teknik. Du är även delaktig i att prioritera och planera arbeten i den daglig driften där det krävs att du kan arbeta systematiskt och flexibelt. För oss är det viktigt att du trivs med att samarbeta, men även arbeta självständigt. I rollen som Dagstidsgående operatör arbetar man främst under dagtid men du kan även behöva arbeta under olika skiftformer vid behov.

I rollen ingår det även att:

  • Agera ersättare vid förbränningen
  • Stötta det dagliga arbetet och bistå med hjälp i projekt
  • Förbereda dagliga aktiviteter
  • Utföra och förbereda avverkning i olika former

Din profil 

Du har relevant utbildning för tjänsten, ex. driftingenjör och viss erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du har certifiering som Pannskötare och att du har erfarenhet av operativt underhåll. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser även att du som person är flexibel, självgående, får saker gjorda och har lätt att samarbeta.

Vi erbjuder dig

Fortum RW har en stark miljöprofil och vi satsar på den teknik och det bränsle som möter framtidens krav. Vi befinner oss nu på en underhållsresa till ett modernt underhåll och vi satsar mycket på personalens och bolagets utveckling.

Övrigt

På www.fortum.se/recyclingandwaste kan du läsa mer om oss. Vi tillämpar ett löpande urval, där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Är du Fortum RW:s Dagtidsgående operatör? ansök redan idag men senast 26/5.

Fortum samarbetar i denna rekrytering tillsammans med Oak Consulting. Vid frågor vänligen kontakta Maria Roseen på 070-259 05 07 alternativt maria.roseen@oakconsulting.se

Ansök här

Tillbaka